Aktywne Wpisy
zimno_mi +156
#csiwykop #zbiorkapieniedzy #afera #policja
Czy zbiórka "Naprawiam życie po wyroku dla stalkerki" to wyłudzenie, a sytuacja nie wydarzyła się?
Użytkownik @burakzaglady8
Twierdzi, że wygrał sprawę sądową w październiku 2023
W grudniu 2023 pisał, że była popełniła samobójstwo LINK
W zbiórce twierdzi, że między innymi będzie się odwoływać od śmiesznie niskiego wyroku.
Jak zapytałam jak chce się sądzić z nieżywą twierdził, że prawnik twierdzi, że jest opcja zadośćuczynienia od rodziny LINK do komentarza
Czy zbiórka "Naprawiam życie po wyroku dla stalkerki" to wyłudzenie, a sytuacja nie wydarzyła się?
Użytkownik @burakzaglady8
Twierdzi, że wygrał sprawę sądową w październiku 2023
W grudniu 2023 pisał, że była popełniła samobójstwo LINK
W zbiórce twierdzi, że między innymi będzie się odwoływać od śmiesznie niskiego wyroku.
Jak zapytałam jak chce się sądzić z nieżywą twierdził, że prawnik twierdzi, że jest opcja zadośćuczynienia od rodziny LINK do komentarza
HereAfter +461
Jak PiS może mieć nadal 25% poparcia? Przecież to trzeba być debilem żeby nie widzieć co oni tutaj robią.
Żenada.
#sejm
Żenada.
#sejm
Przymierzam się do zakupu pierwszego roweru górskiego do pojeżdżenia sobie po lesie, górach, taka jazda rekreacyjna. Jako że moja wiedza dotycząca rowerów jest dosyć marna, to zwracam się do Was po poradę.
Czy jesteście w stanie polecić coś do 2500?
Czy w tym pułapie cenowym jest w ogóle sens coś kupować czy lepiej dołożyć coś więcej?
Z rankingów, porad, recenzji czy filmów na YouTube większość modeli jest nie dostępna, więc nie za wiele mi to dało. Kierując się podpowiedziami na co zwracać uwagę udało mi się jedynie znaleźć Romet Rambler 9.4 bądź 9.3. Na papierze chyba nie wygląda najgorzej. Czy ktoś z Was posiada jeden z tych modeli?
Zastanawiałem się też nad Rockrider ST 530 S, aczkolwiek opinie o nim nie są zbyt dobre.
Nigdy nie siedziałem na rowerze z pełnym zawieszeniem, czy różnica w komforcie jazdy jest warta tego żeby podwoić budżet i rozejrzeć się za tym rozwiązaniem? Hm czy w ogóle w tym budżecie warto brać pod uwagę pełne zawieszenie?
#mtb #rower
@bochenek_piwa_poprosze: Nie. Ogólnie nigdy, a szczególnie teraz.
@bochenek_piwa_poprosze: Cokolwiek ktoś ci tu doradzi będzie tak samo.
@bochenek_piwa_poprosze: Zupełnie nie masz na czym jeździć? Jeżeli masz cokolwiek to