Aktywne Wpisy
plackojad +27
Koniec emocji sportowych! Czas na ostatnie podsumowanie #mirkoeuro! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Najpierw wyjaśnienie zakładów dodatkowych. Tu weszły dwa pierwsze.
Uznałem, że wspomnienie o dwóch tytułach mistrzów Europy Andresa Iniesty wpisuje się w zakład o komentarzu Szpaka. Ponadto w faulach przodowali piłkarze Premier League (8-6).
Sędzia dodał łącznie 6 minut - to mniejsza wartość niż suma liczby uznanych bramek (3) i żółtych kartek (4). Ponadto Przegrany w dzisiejszym finale Declan Rice (ok. 80%) zaliczył mniejszą skuteczność podań od Rodriego (ok.88%).
Jeśli chodzi o typowanie wyników spotkań finalistów, to spotkania Hiszpanów najlepiej typowali @okretowy_sanitariat i @randybobasek (i oni zdobywają za to po 0,5 punktu), natomiast największego nosa do Anglików miał @Vanlid - on może do "generalki"
Najpierw wyjaśnienie zakładów dodatkowych. Tu weszły dwa pierwsze.
Uznałem, że wspomnienie o dwóch tytułach mistrzów Europy Andresa Iniesty wpisuje się w zakład o komentarzu Szpaka. Ponadto w faulach przodowali piłkarze Premier League (8-6).
Sędzia dodał łącznie 6 minut - to mniejsza wartość niż suma liczby uznanych bramek (3) i żółtych kartek (4). Ponadto Przegrany w dzisiejszym finale Declan Rice (ok. 80%) zaliczył mniejszą skuteczność podań od Rodriego (ok.88%).
Jeśli chodzi o typowanie wyników spotkań finalistów, to spotkania Hiszpanów najlepiej typowali @okretowy_sanitariat i @randybobasek (i oni zdobywają za to po 0,5 punktu), natomiast największego nosa do Anglików miał @Vanlid - on może do "generalki"
Linnior88 +8
O nie muszę uciekać z wykopu blackpillowcy mnie dojechali na priv
#blackpill
#blackpill
-weź do teledysku linkiewicz i wojewódzkiego
-w tekście uderz w partię rządzącą, telewizję publiczną
-Julki kisiel, Oskarki spust w gaciach
-lewicowe media piszą o tym jak ważny to utwór i jak idealnie przekładasz emocje na tekst
-prawicowe media znowu w ciebie uderzają (hmmm
@michalxd21: on nigdy nawet nie próbował nic takiego robić, te teksty polityczne w tym utworze to reakcja na to jak tvp sie zesrało po wypuszczeniu patointeligencji i powiązało to z jakimiś "pseudoelitami" i PEŁO
Komentarz usunięty przez moderatora
@michalxd21: bo to prawda, na pewno jest najlepszy lirycznie i trafia do największego grona osób
Brzmisz jak boomer, myśle że ma takie samo pojęcie jak przeciętny dzieciak wbijający w dorosłość, napewno #!$%@? się zna na geopolityce i zarządzaniu gospodarką ale trzeba mieć iq na poziomie marchewki żeby nie widzieć burdelu dziejącego się w polsce
@michalxd21: a ty co zrobiłeś michałku XD
nie wiem czemu, ale z tą swoją koślawą nawijką i dziwną gębą przypomina mi ziemniaka XDD
Walczyc mozna na rozne sposoby. Wyrazanie sprzeciwu przez srodowiska artystyczne jest rowniez wazne.
I pisze to niezaleznie od tego czy mi sie podoba lub czy sie zgadzam z tym co robi Mata. Po prostu nie zgadzam sie z Twoja krytyka w ostatnim punkcie. Uwazam, ze wyrazanie, rowniez w formach artystycznych, sprzeciwu, jest rola artysty w trudnych
Komentarz usunięty przez moderatora