Aktywne Wpisy

cinu4 +88
Najbardziej natrętnych neur0pków mam na czarno a i tak fala tuskoidów zalewa wykop przed wyborami. Gdyby mi ktoś w 2015 powiedział, że za 8 lat internet zacznie obciągać Donaldowi to bym wyśmiał, a teraz po prostu wiem, że ten naród skazany jest na bycie pod butem.
#bekazlewactwa #konfederacja #bekazpo #bekazneuropy #polityka #wybory
#bekazlewactwa #konfederacja #bekazpo #bekazneuropy #polityka #wybory

HrabiaTruposz +516

Na bulwarach są łapanki, z politechniki wypędza ochrona...
Macie coś na myśli?
#rzeszow
Ale zawsze to był albo grzybek, albo bulwary, pewnie nie ma takiego miejsca teraz
@rraaddeekk: nie pozwoli, do osiemnastki mam zakaz
prawny bądź nie, możesz ryzykować odmowę przyjęcia mandatu i bawić się na bulwarach xD
Ewentualnie ryzyko na żwirowni, bulwarach wsk przy lisiej. Tam za trial parkiem lub wcześniej przy leżakach gdzie imprezy taneczne były organizowane.
@joolekk: Ja grilla paliłem z znajomymi 2 tygodnie temu. Było pewnie nawet mniej ciepła ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W zeszłym roku widziałem grille - No, ale nie w marcu w lokdałnie ¯_(ツ)_/¯
Komentarz usunięty przez autora
@Sqb1911: Jeśli to działka na terenie miasta to w świetle prawa niebardzo
@Sqb1911: Generalnie na terenie miasta można palić ogniska/grille tylko w miejscach do tego wyznaczonych. Tutaj na szybko znalazłem kilka ogólnych przepisów bez zagłębiania się w paragrafy https://www.prawo.pl/samorzad/gmina-nie-wydaje-zezwolenia-na-rozpalenie-ogniska-na-terenie-prywatnym,98988.html
Temat jest podobny do mycia samochodu na własnej posesji - pozornie można, w świetle prawa nie (chyba, że z odpowiednio przystosowaną infrastrukturą).