Wpis z mikrobloga

Heh, chyba przekonałem ojca w kwestii podejścia do całego tego #covid19 #lockdown.

Na początku było standardowe gadanie:

DYLACZEGO MŁODZI LUDZIE NIE SZANUJOM TAK ZDROWIA I NIE MOGOM SIEM ZASTOSOWAĆ DO TYCH OBOSZCZEŃ

I tutaj, proszę państwa, mógłbym normalnie zeżreć gówno spod siebie, a i tak argumentami w stylu

No, bo hehe to nie jest żadne prawo, tylko zalecenia.

bym nic nie zdziałał, bo dostawałem riposty:

NO ALE PRZECIEŻ POLICJA! CZEMU POLICJA ICH NIE ZWIJA

Bo policja nawet jak wlepi mandat, to się odwołują i sądy to umarzają, bo TO NIE JEST PRAWO, TYLKO TŁIT MINISTRA ALBO GUCIO W TEFAŁ MÓWIĄCY CO WOLNO A CZEGO NIE XD

BO TE JECHANE SĄDY SOM PRZECIWKO WŁADZY I SPECJALNIE TAKIE WYROKI DAJOM!!111 I CI MŁODZI LUDZIE OTUMANIENI W INTERNECIE SIEM NIE CHCOM STOSOWAĆ!!!!11

I tutaj już chciałem odpuścić, bo ile można mówić A, żeby otrzymywać odpowiedź D xD, ale wtedy mnie olśniło.

TATE, A KOJARZYSZ TE MIEJSCA RURZOWE POD OSZĄ I TE SZEROKIE POD GALERYJAMI?

-No kojarzę, te tam chyba dla madeg z gówniakami czy tam "rodzin".

NO I WIESZ ŻE SOM CZĘSTO OBOK MNIEJSC DLA INWALIDUW?!

-No wiem i co z tego.

A NA NICH MOŻESZ SIĘ NORMALNIE ZAPARKOWAĆ, WIESZ O TYM?

-No coś tam mi mówiłeś, że one w przeciwieństwie do kopert dla inwalidów tam chyba nie są w kodeksie drogowym wpisane, nie?

NO DOKŁADNIE TATE- NIE SOM WPISANE W KODEGZ DROGOWY :DDD I TAM CO NAJWYŻEJ JAKIŚ LUD SIĘ SPRUJE, JAK ZOBACZY ŻE SAM WYCHODZISZ, ALE MANDATU NIE DOSTANIESZ OD BAGIETY.

-No ale co to ma wspólnego z #epidemia?

BO TE MNIEJSCA DLA "RODZIN" Z GUWNIAKIEM, TO SĄ JAK TE OBOSTRZENIA- #!$%@? WARTE WZGLĘDEM PRAWA.

-Czyli co, jakby wprowadzili stan wyjątkowy, to by nikt się tak o te obostrzenia nie pruł?

TAK TATE!

-JA #!$%@? JAKIE TO PAŃSTWO JEST GŁUPIE, ŻE TEGO NIE WPROWADZIŁO WCZEŚNIEJ

NO GUPIE GUPIE!

Także tak- jak ktoś z Waszych starszych też nie może pojąć, dlaczego ta zła młodzież się nie stosuje do tych ograniczeń (pisanych na twitterze), to polecam taką terapię szokową xD
tellet - Heh, chyba przekonałem ojca w kwestii podejścia do całego tego #covid19 #loc...

źródło: comment_16170507492BhR0TBZBITVYQ3jmoZDXK.jpg

Pobierz
  • 1
  • Odpowiedz