@Ghuthek: Ale z czym Ty masz problem? Przecież nikogo nie wyprzedza, a przecież takie olewanie limitów toru to zupełnie co innego niż wyprzedzanie poza torem... tak ciężko Ci przeboleć świetność i cudowność Hamiltona? ( ͡°ʖ̯͡°) (#pdk)
@pablooooo: Wcale nie jest to zupełnie co innego, bo skoro olewa limity to oznacza że dają mu one przewagę czasową i możliwe że właśnie tak w te 29 kółek nadrobił brakującą sekundę i gdyby nie to wyjeżdżanie to wcale Max by nie próbował wyprzedać w takim miejscu bo by nie musiał. Bottas na najszybszym kółku też wyjechał poza tor.
@Ghuthek: Ale spokojnie, #pdk na końcu było (⌐͡■͜ʖ͡■) jeżeli o mnie chodzi to bym Hamiltona ryjem po asfalcie przeciągnął żeby zapamiętał gdzie są limity, a zaraz po nim sędziów ale ich 20 razy żeby zapamiętali ze są one takie same dla każdego z 20 zawodników
@Ghuthek: btw na serio bym chciał zobaczyć taki wyścig na Paul Ricard i te rozbijanie tych strzałek jak vettel na monzie. @pablooooo: tyle że zamysł na wyścig był trochę inny o czym wspomniał Masi. Limity miały być tolerowane w razie sporadycznych naruszeń a nie co okrążenie( czyli tradycyjne daj dłoń a wezma całą rękę) A Maksiu prawidłowo oddał pozycję, żal że wyszło jak wyszło ale myślę żestrategia redbulla zrobiła większy
@Djodak: No że zamysł był inny to wszyscy wiemy, szkoda tylko że sędziowie nie mieli jaj wziąć na siebie swojej złej decyzji i stwierdzić że no trudno, od kolejnego wyścigu nie będzie już takich ustępstw skoro są one nadużywane.
#f1
@pablooooo: tyle że zamysł na wyścig był trochę inny o czym wspomniał Masi. Limity miały być tolerowane w razie sporadycznych naruszeń a nie co okrążenie( czyli tradycyjne daj dłoń a wezma całą rękę)
A Maksiu prawidłowo oddał pozycję, żal że wyszło jak wyszło ale myślę żestrategia redbulla zrobiła większy