@msichal - 20 grudnia: test pozytywny Covid, 3 dni gorączki, osłabienie na tydzień, utrata węchu i smaku - 25 stycznia: pierwsza dawka Pfizer, 3 tygodnie później druga dawka
Tydzień temu, jak rzucili testy do Biedry, zrobiliśmy ze znajomymi. Wynik, jak u Ciebie, zero przeciwciał. Znajoma lekarka jak się dowiedziała, to nas wyśmiała, że #!$%@? po 50zl na to badziewie.
@wyrosl_jak_spod_ziemi: w instrukcji jest napisane, że z powodu braku dostępnych próbek nie było testów z użyciem krwi z bardzo dużą liczbą przeciwciał i że mogą być fałszywie negatywne i może tak faktycznie jest. Stąd wydaje mi się ta nagonka od ekspertów, którzy zrobili sobie taki test po byciu zassczepionym. Wolałbym informacje od ludzi, którzy faktycznie mieli koronkę w trakcie robienia testy lub odpowiednio wcześniej, ale bez szczepienia. Może jestem głupi, ale
#koronawirus
- 20 grudnia: test pozytywny Covid, 3 dni gorączki, osłabienie na tydzień, utrata węchu i smaku
- 25 stycznia: pierwsza dawka Pfizer, 3 tygodnie później druga dawka
Tydzień temu, jak rzucili testy do Biedry, zrobiliśmy ze znajomymi. Wynik, jak u Ciebie, zero przeciwciał. Znajoma lekarka jak się dowiedziała, to nas wyśmiała, że #!$%@? po 50zl na to badziewie.
Stąd wydaje mi się ta nagonka od ekspertów, którzy zrobili sobie taki test po byciu zassczepionym.
Wolałbym informacje od ludzi, którzy faktycznie mieli koronkę w trakcie robienia testy lub odpowiednio wcześniej, ale bez szczepienia.
Może jestem głupi, ale