Szukam programu graficznego do robienia reklam na FB oraz banerów na stronę. Najlepiej jakby był darmowy lub za niewielką cenę. Możecie coś polecić? #grafika #ecommerce
@awwwe122: do prostych rzeczy wystarczy photopea(nie trzeba nic pobierać, działa w przeglądarce), jezeli miałeś styczność z photoshopem to praktycznie 1:1
@awwwe122: Do wykorzystania internetowego wystarczy program do grafiki rastrowej. Z darmowych masz Gimp + przeglądarkowe edytory pokroju Canvy. Z tanich świetnych programów polecam Affinity Photo/Designer, które często mają zniżki.
@DBR9: @KariBu7: @elperson: @eternit_nie_wybacza: @Logytaze: Dzięki za polecenia, sprawdziłem wszystkie darmowe i najłatwiej zrobić coś w canvie. Chyba wykupię premium, całość jest bardzo prosta a ja kompletnie się na tym nie znam więc to najlepsza opcja.
@awwwe122: do napierdzielania grafik do reklam to chyba tylko canva. Najlepsza jest wersja płatna, ale darmowa robi robotę. I to do tego stopnia, że miałem photoshopa i nie chcialo mi sie odpalać tylko canva myk myk i gotowe.
#grafika #ecommerce
Płatne - pakiet Affinity/Adobe.
Dzięki za polecenia, sprawdziłem wszystkie darmowe i najłatwiej zrobić coś w canvie. Chyba wykupię premium, całość jest bardzo prosta a ja kompletnie się na tym nie znam więc to najlepsza opcja.