Wpis z mikrobloga

@Pasciba: to był portal dla kucy w bojówkach walczących o dobre słowo Korwina. Zaczęło się jednak normalizować, przyszły przegrywy, przyszły śmieszki i zrobił się kocioł bałkański ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@KarmazynowyHefalump: zależy co oglądasz. Ja mam w polecanych muzykę, filmiki dotyczące kilku rzeczy hobbistycznych i jakieś movie clips, które też lubię czasem oglądać. Inna bajka, że wystarczy raz kliknąć jakieś gówno, żeby algorytm jutuba zasrał od razu wszystko spamem, więc trzeba uważać, co się ogląda.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@wkrk: ja podobnie ślę wejdź w zakładkę odkrywaj, samo frizy wk kanały co piszą co friz zrobił i clickbajtowe thunbaily
  • Odpowiedz
@Rolnikt: ta zakładka to rak, raz kliknąłem i czuję że część mojej duszy umarła xD ale jest też wiele fajnych, profesjonalnie zrobionych kanałów, w których widać ogromną pracę włożona w dany materiał.
  • Odpowiedz
  • 45
@KarmazynowyHefalump kto wie o #!$%@? chodzi z tymi #!$%@? miniaturkami. Kanciasto wycięte, jakąś głupia miną, i pierdoły w tle. Robi to chyba kazdy polski you tuber po przekroczeniu pewnej ilości subskrypcji.
  • Odpowiedz
@KarmazynowyHefalump: Mnie zawsze zastanawiają te wszystkie posty jaki yt nie jest do dupy itp - nie poleca mi żadnych rakowych treści, na głównej zawsze wyświetli mi się coś co z chęcią obejrzę, gdy tylko jakiś ,,dziwny” w moim odczuciu film się prześlizgnie to od razu atakuję go opcjami ,,nie polecaj kanału/nie pokazuj tego więcej” i mam naprawdę masę dobrego contenciku do oglądania ʕʔ
  • Odpowiedz