Aktywne Wpisy
maliczek +37
Jak wam się podoba taki bar? Najpierw przymocowalem blachę miedziana, potem dwa dni #!$%@? młotkiem, potem postarzałem octem i solą, potem szlifowanie i pomalowałem żywica epoksydową tak żeby wypełnić dziurki żeby się tam bród nie zbierał i żeby się kieliszki nie wywracały. Niedługo otwieram knajpę na Kazimierzu, Józefa 8, #krakow - będzie mi miło jak mnie odwiedzicie ( ͡º ͜ʖ͡º) #krakowpiwo #pijzwykopem
GoldenJanusz +43
#polityka #neuropa #4konserwy
Jeśli ktoś z mównicy mówi że PiS przekupuje wyborców, a później w wywidach twierdzi że podatki to karanie za zaradność to przecież już bliżej nie może być.
@Huyochita: Która? Mówisz o Lubnauer? W wielu miejscach szanuje
Szkoda, autentycznie #!$%@? szkoda chłopa. PiS, kuce i reszta nacjolskiego śmietnika zrobiła z niego cyrkowca, bo he he znowu
Nawet pamiętam jakąś wypowiedź Korwina gdzie pozytywnie mówił o Petru i w drugą stronę Petru
@Haqim: Była. Kuce #!$%@?ły wtedy straszną manianę, na horyzoncie pojawił się koleś który, teoretycznie, był spełnieniem ich marzeń, oferując wolnorynkową wizję gospodarki połączoną z brakiem jakiegoś ekstensywnego "lewactwa" - to oczywiście banda inteligentów łyknęła PiSowską propagandę, że Petru to diabeł i drugie PO.
Zresztą, kuce o tym pamiętać już nie chcą - ale ich bojówki, zwłaszcza internetowe, zostały
Po pierwsze nie chodziło o walkę elektoratu, a o skrajnie lewicową ideologią, którą forsowały takie osoby jak Mieszkowski, Wielgus, Misiło, Rabiej czy Rosa.
Tu leżał problem - ta partia więcej poświęcała czasu na walkę z Kościołem i w ogóle konserwatyzmem, aniżeli głosiła liberalizm gospodarczy.
Do tego Petru został wykreowany
@Volki: Usuń konto jak twój kolega wój swaroga @Poro6niec
Takie dwubiegunowe zachowanie nie świadczy o stabilności intelektualnej...