Wpis z mikrobloga

Zastanawia mnie jedno, czemu nikt prócz friza nie robi większego projektu tylko odcinki na #!$%@? typu asystent zamów mi fajerwerki i pluszaki kox odcinek albo random kupowanie motorków i #!$%@? sie po minucie jazdy czy gotowanie wody z tiktoka *wyparowała*. Jest tyle sposobów by zaciekawic widza i nie robic gowno nudów, no chyba że mrożon nie pozwala bo nie uwierzę w to, że czasu nie mają
#friz #ekipa
  • 11
@Oskaros: dokladnie, ja nie widze w nich zadnych ambicji by gonic za tym co wyznaczyl Friz w 1 sezonie, jedynie odwalaja niezbedne minimum bylyeby kasa tylko wpadla. Niestety z tego grona tak prawdziwie to sie tylko Weronika stara z roznymi rodzajami filmow, niektore angazujace np. nauka czegos nowego czy caly dzien w pracy jako ktos tam a inni usiada na lozku i beda sobie odpowiadac na pytanka i wrzuca taki odc
Ale z drugiej strony, nie zrobią juz takich odcinków jak kiedyś, że caly dzien tak albo tak, jakies całodniowe challlenge, kiedyś to było wykonalne bo friz ich trzymał przy sobie (opłacał dom, mial daily gdzie mieli pewnie w umowie ze musza występować w jego odcinkach) teraz każdy radzi sobie sam, wiadomo mieszkają razem razem się trzymaja ale jednak każdy skupia sie na swoim kanale
@radek7773: @corryand: @CTeabe: juz to kiedys tu pisalam: a co jezeli oni moga nagrywac same takie ochlapy? A co jezeli mają umowe z mrozonem na to aby robic taki gownocontent aby to wlasnie filmy mrozona byly na pierwszym miejscu i ludzie wlasnie mieli takie a nie inne zdanie na temat filmow reszty? - ci co tam panują nad tym nie są glupi :)
@jablkawmasle: nie wydaje mi sie, zeby ich w jakikolwiek sposob powstrzymywal przed progresem, raczej wspolnie chca isc do przodu. Jak oni beda sie wybijac to i on. Po to wzial tez Pateca by nadac zycia w tej ekipie.
@corryand: no, ale czaisz taki scenariusz: poczciwy wpada na zayeeebysty pomysl na filmy - tematyka, montaz..cos wspanialego. Tworzy wiec nowy format, wrzuca na swoj kanal, miliony viewsow w kilka h. Filmy mrozona idą w odstawke - ktos tam oglada, ale z sentymentu a nie z "ciekawe co tam sie wydarzy" . Mysle, ze mrozon nie chciclaby doprowadzic do takiego scenariusza :).
@jablkawmasle: no pewnie nie chcialby pojsc calkiem w zapomnienie chociaz patrzac jak rzadko dodaje te filmy i udziela sie na insta to mysle mimo wszystko, ze mu nie zrobiloby to wiekszej roznicy bo sam pozwala na to by hype na niego opadal
juz to kiedys tu pisalam: a co jezeli oni moga nagrywac same takie ochlapy? A co jezeli mają umowe z mrozonem na to aby robic taki gownocontent aby to wlasnie filmy mrozona byly na pierwszym miejscu i ludzie wlasnie mieli takie a nie inne zdanie na temat filmow reszty? - ci co tam panują nad tym nie są glupi :)

@jablkawmasle: W sumie ma to dużo sensu patrząc jeszcze na wypowiedź
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@jablkawmasle: nadinterpretujesz, reszta przydupasów to są ludzie bez ambicji i pomysłów. Krzychu nie raz pytał na insta co nagrać, melepeta kiedyś mówił że mu ryskala podsuwała pomysły na odcinki. Cała czwórka wygląda jakby chcieli zrobić szybko tanim kosztom i żeby dobrze zarobić