Wpis z mikrobloga

@Wormditt: no co ty, przecież jak CDPR obiecał że da się przejść bez zabijania, to się da. Na początku gry znajdujesz mod do broni którego opis świadczy o tym, że teraz wystrzeliwujesz pociski, które nie zabijają. Nic poza tym się nie zmienia. Tak oto dodano możlwość przechodzenia gry bez zabijania. I cyk fajrant ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Wormditt: widzisz kolego, to ci próbuje wytłumaczyć - to jest właśnie różnica między obietnica a oczekiwaniem.

Obiecali możliwość przejścia gry bez zabicia kogokolwiek i cyk, możesz tak zrobić.

To, że zabicie przeciwnika amunicja nkesmiertelna nic nie zmienia, bo i tak przeciwnik tak obezwładniony nie wstanie ale jak się uprzesz to możesz tak zrobić.

Nie możesz im zarzucić kłamstwa, co najwyżej że miałeś większe oczekiwania, ot choćby ze będzie jakiś aczik za
  • Odpowiedz
no co ty, przecież jak CDPR obiecał że da się przejść bez zabijania, to się da. Na początku gry znajdujesz mod do broni którego opis świadczy o tym, że teraz wystrzeliwujesz pociski, które nie zabijają. Nic poza tym się nie zmienia. Tak oto dodano możlwość przechodzenia gry bez zabijania. I cyk fajrant ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Kosmox30: To jest wlasnie jeden z tych slabych elementow w grze.
  • Odpowiedz
@Wormditt: przechodziłem tak i nie pamiętam żebym musiał do kogoś strzelać kradnąc chip, nawet walki z bossami możesz przejść tymi ogłuszeniami
  • Odpowiedz
@pablo397: nie rozumiem tego twojego tonu wypowiedzi jakbym tutaj cokolwiek zarzucał albo gnoił cdp, zadałem normalne pytanie i czekam na normalną odpowiedź bo serio nie wiem czy tak się da czy nie, bo sam grałem w stylu na skradankowego rambo XD
  • Odpowiedz
tego giga zołnierza też można chyba ogłuszyć

@gimmeabreak: pamiętam że robiłem chyba z 20 podejść i nie było szans by to zrobić, zawsze ktoś mnie zauważał. Może po prostu jestem za słaby ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz