#tronsmart Mireczki wpis dla potomnych, jestem posiadaczem 2 głośników trosnsmart T2 plus, na początku byłem mega zadowolony, zależało mi na możliwości sparowania ich razem. Jednak po około 5/6 miesiącach zaczęły pojawiać się problemy z BT, najpierw przestały łączyć się razem a potem straciłem możliwość sparowania ich z telefonem, zostało tylko złącze jack. Kupione od chińczyka, zerowa możliwość gwarancji. Oczywiście wszystkie możliwości resetu przetestowałem, nic nie zadziałało. Nie polecam ( ͡°ʖ̯͡°)
Tak wygląda Boss który nie zapomniał o wykopkach, @Bezi77 umawiamy się że każde 10 plusów pod tym wpisem = 1 kodzik dla wykopków, wchodzi Pan w to? ( ͡°͜ʖ͡°) #famemma
Mireczki wpis dla potomnych, jestem posiadaczem 2 głośników trosnsmart T2 plus, na początku byłem mega zadowolony, zależało mi na możliwości sparowania ich razem. Jednak po około 5/6 miesiącach zaczęły pojawiać się problemy z BT, najpierw przestały łączyć się razem a potem straciłem możliwość sparowania ich z telefonem, zostało tylko złącze jack. Kupione od chińczyka, zerowa możliwość gwarancji. Oczywiście wszystkie możliwości resetu przetestowałem, nic nie zadziałało. Nie polecam ( ͡° ʖ̯ ͡°)