Wpis z mikrobloga

@wscieklybyk: @AdamMechanik: zasadniczo racja, Grosicki zawsze coś do reprezentacji wnosił, ale on mimo wszystko zawsze COKOLWIEK grał. Nawet jak z ławki wchodził, nawet jak nie grał wielu minut to coś grał. A teraz to on nawet na ławce nie siedzi. Ja sam nie mam jakiegoś wielkiego problemu z powołaniem go, ale mimo wszystko wolałbym sprawdzić kogoś nowego na tej pozycji. Dużo też zależy jakim systemem będziemy grac, bo jakby to
  • Odpowiedz
@Cinkito: Ponieważ Grosicki grał w kadrze zawsze 150% tego, co grał w klubie, to jestem w stanie zrozumieć jego powołanie. Moim zdaniem jako zadaniowiec może się jeszcze w tej kadrze przydać.

Też zagrał w styczniu dwa mecze w Premier League i wstydu nie było.
  • Odpowiedz
Wszołek nie powinni być powoływani do Reprezentacji, bo nie poradzili sobie na zachodzie

@zamulatorsmarkacz: że nie powinien być powoływany to się zgodzę, ale z tym że sobie nie poradził na zachodzie to już nie do końca.
  • Odpowiedz
@wscieklybyk: no, ale co z tego, że sobie w Europie nie prowadził xD? Może ci dwaj z Pogoni też by sobie nie poradzili, liczy się aktualna forma i aktualnie Kapustka dla mnie jest od nich poziom wyżej, widocznie nie pasował do koncepcji drużyny, a był promowany przez dziennikarzy bo po prostu dobrze się prezentował na boisku
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@zamulatorsmarkacz: no ale grał dobrze, polecam zobaczyć statystyki, tak samo dobrze gra w ekstraklasie, zarówno on jak i Legia liczą na sprzedaż latem. ty w ogóle śledzisz pilke? xD
i jaki argument stoi za Kowalczykiem skoro reszta się odbiła od Europy? xD
  • Odpowiedz
@flumpy_bread: I co z tego, że dobrze gra w Ekstraklasie. Każdy kto wraca z zachodu do Ekstraklasy nie ma prawa grać w kadrze, wyjątek stanowią zawodnicy młodzi, którzy jeszcze nie grali na zachodzie a wybijają się na tle innych zawodników w lidze patrz kamiński, piątkowski czy ślisz
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@zamulatorsmarkacz: xD nie mają prawa bo to mówi jakiś typ z wykopu, nieważne, że goście są najlepsi w lidze na swoich pozycjach, #!$%@? Kowalczyk bez formy bo Wszolek wrócił z championship gdzie robił bardzo dobre liczby xD
  • Odpowiedz