Aktywne Wpisy
masternodeBTC +362
Wskaż przedmiot/usługę/czynność, która w ostatnim czasie poprawiła na jakiejkolwiek płaszczyźnie w Twoim życiu komfort/bezpieczeństwo/zdrowie/prywatność itp.
Od ponad 3 lat rozmawiamy na tym tagu o wszelkich usprawniaczach życia. W skrócie: polecasz rzeczy które udało Ci się wprowadzić do swojego życia z tytułowego pytania a w komentarzach nawiązujemy dyskusje z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy plusuje w komentarzach rozwiązania z których też korzysta, aby pomóc społeczności dokonywać trafnych zakupów z polecenia. Podziel się
Od ponad 3 lat rozmawiamy na tym tagu o wszelkich usprawniaczach życia. W skrócie: polecasz rzeczy które udało Ci się wprowadzić do swojego życia z tytułowego pytania a w komentarzach nawiązujemy dyskusje z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy plusuje w komentarzach rozwiązania z których też korzysta, aby pomóc społeczności dokonywać trafnych zakupów z polecenia. Podziel się
Gomorrah +49
Jak jadę samochodem z moją dziewczyną i ona siedzi i je na miejscu pasażera i za każdym razem mam pełno okruchów na siedzeniu, jak do tego czasu poprostu strzepałem ręką i było git ale wkurza mnie to że zostawia po sobie syf, nie dość że ja wożę to jeszcze jej nie pasuje że zwróciłem jej uwagę dziś i siedziała obrażona całą drogę xD
Czy dobrze zrobiłem że zrobiłem jej awanturę? Bo jakby
Czy dobrze zrobiłem że zrobiłem jej awanturę? Bo jakby
@DurzyHarakter30:
To najczęściej nie wina kobiet tylko nieumiejętności prowadzenia rozmowy.
Nie zadawaj pytań, na które można odpowiedzieć jednym słowem.
Nie zadawaj pytań, które nic ci o danej osobie
Komentarz usunięty przez moderatora
@Andrej1988:
Jeśli te linijki wyglądają tak jak mi się wydaje to każdy by tak odpisał.
Konstruuj je tak by "ok" nie było możliwą odpowiedzią.
Przekombinowane. Laski dodają ludzi bo ilość
W sensie co decyduje, że przesuniesz w prawo. Jeśli przesuwasz w prawo same księżniczki to albo wynika z tego, że na tinderze są same księżniczki, albo ty wybierasz same księżniczki, albo nieprawidłowo oceniasz kobiety jako księżniczki. Innej opcji nie widzę.
A jak ci się wydaje, jak oceniają to kobiety? Bo jak rozumiem, one nigdy pierwsze nie piszą. Może po prostu piszesz do takiej, która z jakichś przyczyn sobie ciebie "odpuściła".
Nie ma jednego idealnego sposobu. Zależy od danej osoby, sytuacji, tego co się u mnie dzieje, luźnych skojarzeń itp.
Najważniejsze to rozumieć jaki jest cel tej rozmowy. W zależności od tego jaki jest cel, będzie inaczej prowadzona.
Na portalach tego typu zwykle celem jest zainteresowanie sobą danej osoby i poznanie jej na tyle by zorientować się czy warto się spotkać. I należy to uzyskać wkładając minimum czasu i energii z
Jeśli nie ma opisu może to oznaczać, że jest bardziej zainteresowana poznaniem kogoś niż reklamowaniem siebie. Po prostu opowiadaj o sobie i zadawaj luźne pytania na jej temat nawiązujące do tego co opowiedziałeś (tzw. pytania kontrolne). Jeśli panna nie czyta tego co piszesz, będzie to momentalnie widać po odpowiedziach jakich udziela na te pytania. Idealną metodą jest technika pytanie+stwierdzenie, albo stwierdzenie+pytanie.
Np. tematyką niech będzie spędzanie czasu wolnego. Opowiadasz jak