Wpis z mikrobloga

@ladniecuchne: kupią raz kilo karmy , zawiozą i na drugi miesiąc już tego nie zrobią. Już było pełno takich akcji Stiflera, BezPlanu, TaxiZłotów.
I zawsze był ruch z wpłatami po opublikowaniu filmiku a 2 tyg pózniej już stawało. Wiem bo analizowałem jak idzie z wpłatami i zbiórkami. Po prostu tak działa psychologia ludzka. Dasz babci pod sklepem 10 zł ale już drugi raz nie dasz
@ladniecuchne: no tak, tylko musisz zrozumieć że niektórzy pomagają dla poklasku I podreperowania wizerunku w dzisiejszych czasach.
Tak jak np niektórzy celebryci wygłaszają jak to trzeba dbać o środowisko a latają prywatnymi odrzutowcami które najwięcej zanieczyszczają powietrza.
Cel jest jednak szczytny wiec to nic złego

@xBrightBlackx: Czemu mowisz, że szczytny? Nie wiem czy zauwazyles, ale kazdy z tych walczących mial przeznaczyć kase z reflinków na jakis szczytny cel. Jak dotąd fani wardegi na wypoku pisali, że tak żebral wlasnie po to, zeby bylo dla biednych pieskow, ze to szczytny cel, a prawda jest taka, ze chodzi glownie o biznes. Dzisiaj wardega na lajwie poweidział, ze bedzie z tej
Poza tym gośc jest nieszczery. Powtarza nie raz, ze niby pieniadze szczescia nie dają itd. ze jak byl na szczycie to byl mniej szczesliwy niz potem i ze chyba anwet nie chce byc na tej gorze, ale sam ma parcie na szklo i robi wszystko zeby jak najwiecej zarobić, czyli np. wyjazd do Indii, bo jest tam pełno ludzi wiec i latwiej zarobić albo nawet przed walką nie dal sobie spokoju z
I zawsze był ruch z wpłatami po opublikowaniu filmiku a 2 tyg pózniej już stawało. Wiem bo analizowałem jak idzie z wpłatami i zbiórkami. Po prostu tak działa psychologia ludzka. Dasz babci pod sklepem 10 zł ale już drugi raz nie dasz

@transerfer: BezPlanu wczoraj wrzucił filmik z tego jak był w azylu, to chyba dla nich zbierał hajs?
@lastro: Dokładnie powiedział że będzie robił te serie bo dostanie dużo hajsu z reflinków, a potem ma nadzieję że gdy się skończy hajs z reflinków że ta seria się sama utrzyma zarobkami z wyświetleń i w ten sposób nie umrze