Wpis z mikrobloga

W sobotę biorę znajomą na obiad do azjatyka
Krótko mówiąc podoba mi się ale nie wiem czy w drugą stronę też, widzieliśmy się w sumie 3 razy tylko
W sobotę zabrałem ją do moich znajomych i trochę wypiła (18 ma niedługo) i się lepiła do mnie w aucie ale nie chciałem wykorzystywać takich sytuacji.
Jak tego nie zepsuc?

#rozowepaski
  • 7
skoro nie chcesz wykorzystywac sytuacji gdy jest pijana to zajebiście świadczy o tobie serio, po prostu nie wyjeżdżaj z tymi tematami tak z dupy, ale nie wiem, dotknięcie ręki czy coś, może zadziałać, takie pierdoły działają czasem lepiej niż słowa, powodzenia!
skoro nie chcesz wykorzystywac sytuacji gdy jest pijana to zajebiście świadczy o tobie serio, po prostu nie wyjeżdżaj z tymi tematami tak z dupy, ale nie wiem, dotknięcie ręki czy coś, może zadziałać, takie pierdoły działają czasem lepiej niż słowa, powodzenia!

@wuwuzela666: Ona się napiła na odwagę żeby wreszcie wykonać pierwszy ruch, bo spierdoks nie ma jaj, a tutaj jeszcze będą go chwalić, że ją olał. xD

podoba mi się ale
Spierdoks bo nie wykorzystałem #!$%@?? Laska była #!$%@? tak że ledwo co pamiętała i chodziła XD rozumiem jakby była lekko podpita to taa ale nie w takim stanie jak ona była
Jak się ostatnio z jakąś laska spotykałem to już na drugim spotkaniu się z nią lizałem i ruchałem na trzeźwo, dlatego wolę gdy przy pierwszym zbliżeniu nie przemawia przez nią alkohol