Aktywne Wpisy

Mr_3nKi_ +2
Mam kilka pytań.
- Dlaczego teraz tzw. Państwo islamskie zaatakowało teatr w Moskwie - dodam tylko, że zabili postronne osoby, ale nie wszystkie( a mogli, jak mają w swoim zwyczaju). Na jednym nagraniu zostawili 2-3 osoby i poszli dalej ( znalezisko - filmik.tv strzelają do ludzi i zostawiają 2-3 osoby żywe, bez szwanku)
Nie zrozumcie mnie źle, dopiero co sie zapoznałem z tematem na "chłodno", bez innych nagrań informacji itp, ale to
- Dlaczego teraz tzw. Państwo islamskie zaatakowało teatr w Moskwie - dodam tylko, że zabili postronne osoby, ale nie wszystkie( a mogli, jak mają w swoim zwyczaju). Na jednym nagraniu zostawili 2-3 osoby i poszli dalej ( znalezisko - filmik.tv strzelają do ludzi i zostawiają 2-3 osoby żywe, bez szwanku)
Nie zrozumcie mnie źle, dopiero co sie zapoznałem z tematem na "chłodno", bez innych nagrań informacji itp, ale to

Graner +26

#krwiodawstwo
@p03e: powodzenia w każdym razie! Bylebyś się nie wysypał z datą donacji :b
Ja w RCKiK Kraków OT wcześniej byłem i w sumie te
@Peran7: @p03e: byłem świadkiem jak gościu chciał oddać krew w piątek i pielęgniarka nie mogła go zarejestrować bo wg systemu mógł oddać dopiero od poniedziałku.
@p03e: z racji tego, że banki krwi są pełne to nawet nie biorą pod uwagę donacji przed czasem. Warto planować swoje oddania w oparciu o aktualne stany banku krwi twojego rckik
A planować to sobie planuję, wiedziałem, że 11 marca dopiero mija mi 8 tygodni, w apce sobie też zapisuję, no ale w tamtym tygodniu usłyszałem, że rusza jakaś taka lokalna grupa krwiodawców to się chciałem przejść, przynajmniej wstałem wcześniej, tak to bym w niedzielę pewnie spał do 11 xd
Swoją drogą kiedyś pojechałem na osocze 10 dni przed terminem na krew ale lekarka przepisała mnie na pełną.
Ostatnio też im się na czerwono paliłem w systemie na recepcji ale lakarka nie miała nic przeciwko żebym oddał krew.