Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 36
Hehe na strims world pod koniec piękny pojazd na fejkmma z wpisem bombla "naprawiamy tymczasowe problemy techniczne". To jest 9 gala. Czy macie tak na KSW czy UFC? I co galę słyszę to samo, że jestem biedak bo co to jest 20 zł. Ale 20 zł za co? Za niedziałający stream? Nawet mi was nie żal (tych co kupili i czarny ekran xD) następnym razem dajcie na Owsiaka a nie Rozpare. Aha i co ważne, piszcie o zwrot kasy, będziecie mieli większe doświadczenie, jak wam odpowiedzą, że przepraszają, że was wyruchali.
#famemma #takaprawda
Profil_Internetowy - Hehe na strims world pod koniec piękny pojazd na fejkmma z wpise...

źródło: comment_1615073540B7zWzctnphGVcNWVTSejmp.jpg

Pobierz
  • 15
@RafDan: nie pierwszy, na wcześniejszych galach też u części ludzi zrywało, dużej ilości klatkowało, bombel musiał część hajsów zwracać, no ale faktycznie dzisiaj było mega tragicznie w porównaniu do problemów technicznych na wcześniejszych galach.
  • 1
@Soothsayer: a ja nawet grosza bym podniósł z ziemi bo jest na nim orzełek. Tak mnie nauczył dziadek. Chciałeś być zabawny i pokazać, że masz hajs, a jesteś naiwniakiem bo letlamsmisje działają lepiej nie pierwszy raz i prostakiem bo nie masz szacunku do symboli narodowych i pieniędzy.
  • 0
@Soothsayer: ja się napinam? Żartujesz sobie? To ty się napinasz i bronisz jakiejś gówno gali i piszesz, że dwóch dych to nawet z ziemi nie podniesiesz, wielkie bogate panisko xD
A wyszedł zwykły buc, który nie wie dlaczego zawsze podnosi się nawet grosza, bo mu nikt tego nie wpoił za młodu. Jak ci wstyd za to, to bardzo dobrze, podziękuj za lekcję i idź już przemyśleć swoje zachowanie. Każdy czasem napisze
@Profil_Internetowy gdzie ja ich bronie? Jestem #!$%@? bo straciłem czas na niedziałające gówno. Po dwóch poprzednich galach które oglądałem mogłem stwierdzić że nie mają takich wpadek i się zawiodłem więc gdzie ja ich bronie? A pieniędzy nie podnoszę bo wolę żeby ktoś kto bardziej potrzebuje sobie podniósł i tyle.
@Profil_Internetowy: do tej pory kupiłem 5 PPV, reszta restreamy. Nigdy mi nie miałem problemów technicznych (poza restreamami), dzisiaj jak przerwało obraz, to max na 1 minutę z zegarkiem w ręku. Nie wiem gdzie naliczyłes 15 minut, ale może restream się Tobie zaciął. Nie mniej, mega #!$%@? doświadczenie jeżeli chodzi o zaplecze techniczne gali. Nie wiem czy kupię następne PPV
  • 0
@konstelacjaniesamowitosci: ok, a ja kupiłem trzy razy i dwa razy oglądałem letlamsmisje finalnie, gdzie działało lepiej. I i co? Właśnie po to powstał ten wpis. Dla takich jak Ty. Że masa osób pisze, że nie działa, ale wychodzi taki wykopek i "a łyżka na to - niemożliwe" albo słynne w IT "u mnie działa".