Wpis z mikrobloga

Chciałem ostatnio kupić sobie TESO w słonecznej Argentynie, ale nie jestem pewien co do serwerów na których będę mógł grać. Chodzi mi o to czy jeżeli kupie tam tą grę to czy będę mógł grać normalnie na serwerach europejskich? Tak samo czy jeżeli kupie tam dodatek to czy będzie mi normalnie działał na europejskich serwerach?
#steampesos
  • 8
@holoho: w ESO+ dostajesz torbę na materiały, która ma nieograniczona ilość miejsca i jak sama nazwa wskazuje zbiera wszystkie surowce. Bez ESO+ lądują one w zwykłym plecaku, gdzie na początek masz chyba 60slotow. Plecak zapełnia się bardzo szybko. Jak zaczęliśmy grać z kolegą (ja z ESO+, on bez) to on dosłownie co questa musiał albo iść do miasta i wszystko sprzedawać, albo po prostu nic podnosić nic z pokonanych przeciwników. Wytrzymał
@holoho: w ESO+ masz zawsze wszystkie dodatki poza najnowszym. Aktualnie najnowszym dodatkiem jest Greymoor i do niego nie masz dostępu. Ale niedługo wyjdzie jakiś tam nowy dodatek z tymi piekielnymi bramami z Obliviona (skrot myślowy) i wtedy Greymoor wchodzi do puli ESO+.

Generalnie jest dużo contentu w tym ESO+ i za te 139ars/MSC warto, jeżeli gra ci się podoba. Mnie niestety znudzila po 100h, ale nigdy nie byłem jakimś fanem MMO.