Wpis z mikrobloga

O jojoj Granerud ma koronę i każdy współczuję że taki dominator nie zdobędzie medalu... Szczerze? Karma wróciła do buca i prostaka który swoje porażki próbował i próbuje nadal zrzucać na innych w mediach. Pyszałkowaty typ który myśli że mu się wszystko należy, a jest tak że po prostu ma słaba głowę, też mi dominator który nie wygrał T4S, który nie wygrał ŻADNEGO medalu ostatnio. Ale w mediach umie kwasy robić.. Życzę zdrowia ale tylko tyle... Karma is bitch.
#skoki #ciekawostki
  • 19
@rbk17: oni po prostu od malego uprawiaja te wszystkie sporty zimowe, wydaja na to mnostwo kasy, WSZYSCY sie tym interesuja, wiec #!$%@? ich, ze pokonujanich jakies polaki czy slowency xD jak bylem w norwegii i akurat byly biegi gdzie startowala Kowalczyk, to chodzili napuszeni jak pawie, bo ta ich astmatyczka ma forme zycia i na luzie #!$%@? Justyne. Oczywiscie justynka dawala lepe na łeb norwezce, a nasteonego dnia nikt sie do
@skizo: Co w tym złego, że po prostu bardzo chce wygrywać medale? To nic dziwnego, przecież jest bez wątpienia najlepszy w sezonie. P0lactwo z ciebie wychodzi, zdaniem p0laczka nie można chcieć sukcesu, a gdy się go osiągnie, należy go umniejszać.
@niekibicujepilkarzom: co ty bredzisz. Co mnie obchodzi jego "chcenie" brak większych wyróżnień w tym sezonie to tylko i wyłącznie jego wina i problem.

Miałbym więcej szacunku do niego gdyby jak dziecko nie zrzucał winny na innych a to noty ktoś dostał lepsze a on nie, a to ktoś miał lepsze warunki niż ja, a to belka... Itd. No bez jaj. Słaby łeb i tyle
@niekibicujepilkarzom: mnie to w ogóle rozwala, że ludzie do zawodów sportowych podchodzą jak do telenoweli.

Buc czy nie to chyba jednak najważniejsze jest to jak skacze. Ale nie na Wykopie, tutaj największe emocje dotyczące skoków narciarskich dotyczą tego co koleś powiedział xD

Straszna ta mentalność jaką tutaj można spotkać, ktoś ma nieprzyjemny charakter to gdy spotykają go problemy zdrowotne to ludzie się z tego powodu cieszą. WTF
@skizo: Łatwiej jest zdobyć mistrzostwo świata niż KK. Zwycięstwo w Pucharze Świata to największe, co można osiągnąć.
Wracając do tematu: Nie słaba głowa, tylko ambicja i brak umiejętności trzymania nerwów na wodzy przed kamerami. Jakoś nie wierzę, że inni skoczkowie, gdy są zajechani przez warunki czy noty, spokojnie to przyjmują. Po prostu tego nie uzewnętrzniają publicznie.
@skizo: No jeżeli uważasz, że taki mistrz świata Rok Benkovic czy mistrz olimpijski Lars Bystoel osiągnął więcej niż Granerud, który zdobył Puchar Świata... Łatwiej trafić formą na jeden konkurs, niż mieć formę przez cały sezon, dlatego Kula to osiągnięcie wyjątkowe i dlatego 4 Kule Małysza znaczą więcej niż 4 mistrzostwa olimpijskie Ammanna.
@skizo: Fakt, ciekawe przez kogo stwierdzony. Z tego faktu by wynikało że taki Bystoel był lepszym skoczkiem niż Kobayashi, a jak MŚ znaczy więcej niż PŚ to i Benkovic był lepszy niż Kobayashi czy Prevc, bo Prevc nigdy mistrzostwa świata ani olimpijskiego nie miał xD BTW To taki sam fakt jak istnienie jakiejś "karmy"?