Aktywne Wpisy
SaintWykopek +273
Na wykopie wystalkowano kiedyś laske po pieprzyku na brzuchu. Głupie wykopki zamiast wspierać #wgw od #ladnapani zgłaszali dziewczynę na uczelni. Tak, wyrzucono ją ze studiów.
#czarnyhumor #afera
#czarnyhumor #afera
Banderoza +519
Jestem behapowcem w pewnej firmie. Nadzoruję ponad 200 pracowników. Powiem tak. Kierowcy ciężarówek to są największe matoły z jakimi w życiu pracowałem. Większość z tych ludzi ma problem z pisaniem i czytaniem a ja muszę ich uczyć zasad BHP i bezpiecznej jazdy. Nie da się! chociaż bym wychodził z siebie i stawał obok to się #!$%@? nie da. Im się mózgi resetują metr za progiem sali szkoleniowej. Codziennością jest, że oni nie
#skoki #ciekawostki
Miałbym więcej szacunku do niego gdyby jak dziecko nie zrzucał winny na innych a to noty ktoś dostał lepsze a on nie, a to ktoś miał lepsze warunki niż ja, a to belka... Itd. No bez jaj. Słaby łeb i tyle
Buc czy nie to chyba jednak najważniejsze jest to jak skacze. Ale nie na Wykopie, tutaj największe emocje dotyczące skoków narciarskich dotyczą tego co koleś powiedział xD
Straszna ta mentalność jaką tutaj można spotkać, ktoś ma nieprzyjemny charakter to gdy spotykają go problemy zdrowotne to ludzie się z tego powodu cieszą. WTF
Wracając do tematu: Nie słaba głowa, tylko ambicja i brak umiejętności trzymania nerwów na wodzy przed kamerami. Jakoś nie wierzę, że inni skoczkowie, gdy są zajechani przez warunki czy noty, spokojnie to przyjmują. Po prostu tego nie uzewnętrzniają publicznie.