Wpis z mikrobloga

@Janusz_Hazardu: Skąd ta opinia? Bo moje doświadczenie z Czechami jest całkowicie inne i są oni bardzo pozytywnie nastawieni do Polaków. Jedynie co to na wschodzie Czech nadal pamiętają nam interwencje z lat 70. Ale generalnie to nie są negatywnie nastawieni do Polaków. Chyba że masz na myśli jakąś grupkę nienawistników w stylu polskiego ONRu ale tacy są wszędzie i nienawidzą wszystkich.
  • Odpowiedz
@Floooki: Mnie to zawsze bawi jak Polacy mają wszczepiony za młodu jakiś gen który każe im się płaszczyć przed innymi, często bywam w Czechach z uwagi na rodzinę, jeżdżę tam pociągiem.Już któryś raz słyszałem ze strony Polaka tłumaczenie się do Czecha że u nas to pociąg to musi wydawać te dźwięki bo my to jesteśmy w #!$%@? zacofani jeśli chodzi o kolejnictwo.
  • Odpowiedz
obowiązuje stara zasada, jak się nie podoba to zapraszam #!$%@?

@sradam: dlatego właśnie ten kraj to chlew obsrany gównem. Jak ktoś dostrzega jaki jest tu syf to każą mu #!$%@?ć. No i duża część #!$%@? i robi siętu jeszcze większe szambo.
  • Odpowiedz
to trzeba mieć kompleksy żeby widzieć i szkalować złe cechy swojego narodu?

@HonyszkeKojok: Ja nie widzę problemu.

Złe cechy innych narodów też widzę i szkaluję. Z murzynami i azjatami też tak mam.
  • Odpowiedz