@uniwerstal a co to się stanęło, że wam nagle 800000 wyświetleń przybyło w lutym na kanale? jutubowy algorytm jakiś film z kononem tak wypromował? ps: myśleliście kiedyś o zgłoszeniu się do tego programu na discovery o złomiarzach? knur w jakimś odcinku telewizyjnym to by było coś #kononowicz
@KrzysztofSuchodolski a ja nie wiem Wojtuś nie sledze tych wyświetleń. No byliśmy w Discovery parę odcinków. Wcześniej też Marek do nas przyjeżdżał w 9 sezonie chyba.
@uniwerstal: w połowie lipa wam skoczyły do 50k wyświetleń dziennie. widzę, że film major wypycha astre ma 600tyś więc to z jakiegoś powodu jutub zdecydował żeby ten film promować wam. aktualnie to chyba jeden z popularniejszych filmów nie będących przeróbką z bohaterami uniwersum
@uniwerstal: xDDDDDDDDD Aktualnie to jest wręcz taki sam poziom co pokazuje Disovery. Spokojnie, jak Wojtek przeżyje jeszcze z 10 lat to sami będą o niego zabiegać ( ͡°͜ʖ͡°)
@uniwerstal: szczerze gratuluję i nie #!$%@? tego biznesowo Obecnie chwyciliście się i poziomu discovery i poziomu pato. Jakoś to trzymajcie i sukcesów życzę :)
Kupione w ciemno za jakieś grosze rok temu, psiknięte dwa razy. Nie mogę znieść tego zapachu, więc robię #rozdajo #perfumy nie wiem tylko czy ten syf można określić mianem perfum
Przesyłkę InPost opłaca wygrywający.
Losowanie dzisiaj o 21.
Udziału nie biorą: zielonki, użytkownicy z tagów pato mma gal
#kononowicz
Obecnie chwyciliście się i poziomu discovery i poziomu pato.
Jakoś to trzymajcie i sukcesów życzę :)