Wpis z mikrobloga

#cbd
Szanowne państwo kochani moi,

chciałbym spróbować zyskującego sławę CBD, zamówić jakiegoś jointa 15%-20%, bo do olejku rozumiem trzeba mieć waporyzator?
Jakieś sklepy warte polecenia?
  • 17
  • Odpowiedz
  • 0
@aletypteej nie działają ? Od 5 dni moja kobieta bierze do medycznej marihuany, od tamtej pory chodzi jak zegarek, wstaje i oczy jak 5 zł, wcześniej leżała całymi dniami i ruszała się jak ślimak do kibla nie wstawała bo się jej nie chciało. Jakby inny człowiek. Bierze 45 mg dziennie cbd.
  • Odpowiedz
  • 0
@aletypteej bo może nie potrzebujesz , masz to normalnie , kobieta choruje na tarczycę i bardzo źle wpływa na jej kondycję fizyczną i psychiczną, życie jej powróciło. Mówi że nie pamięta by kiedyś się tak czuła. Olejek od hempmonta ale ona nawet nie wie o co chodzi , ja jej kupiłem to o co mnie prosiła bo ona się na tym nie zna, a lekarz jej to przepisał. Brała do tej pory
  • Odpowiedz
  • 0
@HarryPothed aż jestem w szoku i ci powiem że po 2 tygodniach wróciła mi dziewczyna z charakteru sprzed 7 lat. Prawdopodobnie od tylu zaczęła chorowac na tarczycę jak zaczęła brać tabletki hormonalne na antykoncepcję i to spowodowało te gówno. Co najlepsze wynik zrobiła i ma idealny mimo że zaniedbała leki i ich nie bierze wgl xd
  • Odpowiedz