Wytlumaczy mi ktoś jedno, jak można codziennie spamować filmikami tego menela? ci ludzie nie mają życia towarzyskiego? lol codziennie to samo nie czaje tego #kononowicz
@Koner1391: ja już też mam tego dosyć pomału, wiem że Menel jest nie lubiany ale to już przesada bo codziennie o nim czytam. Przecież on nawet nie chodzi do Belwederu
@Koner1391: to sa sfrustrowane bobolaki, bardzo chcieliby byc jak ich idol jaro207 ale niestety mama ich wytarga za ucho i na tym sie konczy kozaczenie w domach
@MarianPazdzioch69: Rozwalają mnie te filmiki wrzucane codziennie i opisywane xD, oni coś mają z głową chyba bo normalny człowiek nie zachowuję sie tak
@Koner1391: Muszą go ratować bo wiedzą, że dalsze podpinanie pod Kononowicza zwiększy mu oglądalność, która spada. Dlatego wspominają, recenzują codziennie jego gnioty i zycie. Wcale się nie zdziwie jak to robi sam zainteresowany.
@Koner1391: Na to wygląda. Jeszcze bardziej jest śmieszne, że mówią o kimś, że się go nie trawią ,a śledzą i opisuja każdy krok życia. Wiadomo, że najlepiej ignorować coś co Cię nie interesuje, ale ja tu widzę taktykę robienia szumu byleby kogoś zainteresowac sztucznymi wojenkami.
@Koner1391: mi się wydaje, ze chodzi po prostu o triggerowanie innych wykopków, moze i są fanami menela, ale raczej wiedzą, ze ma gówno content, i ze ludzie sie baituja, widząc wpisy o prestizowym życiu moczowego oprawcy, no a Ci co bardziej zajadli jak np oskar to totalne trolle
Dla mnie jakies podziały bobolaki, antybobolaki to jedno i to samo. Ludzie pasjonujący się menelem i robiący spam na tagu o Kononowiczu. 24 na dobe wypisują o nim pozytywnie albo negatywnie. Podniecają się jakby nic innego nie było- jak te dziadki albo pis albo po i nic więcej. Nie potrafią przyjąć , że kogoś nie interesuje życie menela.
#kononowicz