Aktywne Wpisy
Sylvio19 +93
Nigdy nie zapomne jak wszedłem do pokoju mojej siostry na jej osiemnastce i zobaczyłem ją na kolanach robiącą gałe najlepszemu kumplowi swojego chłopaka. Powiedziałem tylko: sorry i się wycofałem. Schodząc ze schodów widziałem jak Bartek (jej chłopak) je krokieta z barszczem i sie uśmiecha bo już miał ostrą faze. Nigdy mu o tym nie powiedziałem. W zeszłym roku wzięli ślub. #zwiazki #seks #rozowepaski #logikarozowychpaskow
iErdo +301
No więc skiepściłem xD Czemu? Bo jestem głupi. Generalnie ładnie to sobie wymyśliłem, ale nie wziąłem pod uwagę wody za Zimorodkiem, i to co w wizjerze wyglądało fajnie, na kompie wyglądało okropnie, odbicia wody wzmacniają efekt aberracji chromatycznej i dziwnego rozszczepiania światła, więc Zimorodek był w złym stanie. ALE żeby dowieźć, to postarałem się coś z niego wykrzesać, musiałem zasymulować inne tło. Ogólnie normalnie bym nie edytował tego zdjęcia i je wyrzucił.
Niech mi ktoś powie, że różowe nie lecą na wygląd to go wyśmieję.
Jestem lvl 28, 178cm tak obiektywnie 6/10. Nie jestem Brad Pitt, ale chodzę na siłownie, sylwetka sportowa.
Od ponad 6 lat siedzę komercyjnie w tym magicznym ♯programowanie i jestem już ♯programista15k
Ponadto ogarniam krypto i giełda więc wpada z tego praktycznie druga pensja.
Auto 4 letnie volvo kombi, kawalerka w kredo.
Ostatnie pół roku zarywałem do #rozowypasek lvl 24 ktory jest obiektywnie 8-9/10, gadało się świetnie. Laska nie jest głupia bo studiuje na lekarskim.
I co, wolała wybrać chada który jest 9/10 i na tym kończą się jego plusy. Znam typa, pracuje za najniższą krajową w jakimś gówno korpo robiąc tabelki w excelu.
Piszę bo właśnie wrzucają słodkie fotki na insta a mi się chce płakać.
Koniec
#blackpill #logikarozowychpaskow #przegryw
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6033e411daa9ae000aa882a6
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Przekaż darowiznę
Mi chodzi to, by nie wchodzić w relacje z kobietami poniżej swojej ligi, gdzie jako "swoją ligę" rozumiem oczywiście nie hipergamiczne ujęcie "własnej ligi", tylko monogamiczne, tj. jeśli mężczyzna jest całościowo bardziej atrakcyjny (wygląd, status, charakter, dynamizm) od 80% mężczyzn obecnych na rynku, to ma prawo podbijać do kobiet np. spomiędzy 70
A co do tematu to zabawne jest typowe beciakowe myslenie @zervis o ligach itp. To kobiety zawazaja sobie lige, to kobietom nie podoba sie wiekszosc mezczyzn. Dlatego nalezy przyjac postawe albo wszystko albo nic. Nie isc na zadne kompromisy,
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
A jak spojrzec z kolei na oceny kobiet to wyjdzie, ze realnie
Na podstawie tego fragmentu można zresztą ocenić, gdzie może tkwić błąd rozumowania.
"Obserwatorzy, oceniający atrakcyjność obcych osób, konsekwentnie przyznawali kobietom więcej punktów niż mężczyznom".
Otóż, jeśli rozumieć powyższy fragment dosłownie, to nie jest dowód na to, że kobiety oceniają siebie jako mniej atrakcyjne, niż w rzeczywistości, a mężczyźni jako bardziej atrakcyjni, niż w rzeczywistości.