Aktywne Wpisy
kalafi0r +15
Ale mnie bawi to społeczne poparcie dla CPK. W kraju gdzie co drugi nie odroznia Austrii od Australii teraz sami specjalisci od przepustowosci, hubow i cargo xd #bekazpisu
SUBAGAZI +27
#kononowicz
Ogladam szkolna od lat, ale dopiero przy tym filmiku w ktorym knur ma paluchy w gownie prawie sie zrzygalem
Super kontent slawek
Ogladam szkolna od lat, ale dopiero przy tym filmiku w ktorym knur ma paluchy w gownie prawie sie zrzygalem
Super kontent slawek
Miałem kupić Xboxa One S albo X ale skoro za praktycznie tą samą cenę mogę mieć dużo lepszą konsolę na dysku SSD to chyba nie ma co się zastanawiać?
#xbox #xboxseries #pytanie #konsole
Wiem, że jest kilka gier ze wstecznej, które można odpalić tylko z płyty bo nie można ich już kupić w sklepie MS.
tyle że xbox one x - używany 1,2k a series s nówka 1,2 :x
No i masz taki bajer jak Auto HDR.
Po pierwsze wiele gier ma na XSS 60fps gdzie na XOX można o tym zapomnieć po drugie auto HDR, po 3cie boost 60fps, po 4 masz spokoj na kolejne lata bo wszystkie nowe gry od MS będą wychodzić na XSS a na XOX niekoniecznie, patrz The medium czy
Kiedyś ktoś na wykopie mi pisał że Xboxa Series S jest bardzo łatwo przerobić a z tego względu gry mogą przestawiać pojawiać się na tą konsolę bardzo szybko :/
To jakichś głupot ci naopowiadał, niema żadnej możliwości przerobienia żadnej konsoli nowej generacji. A nawet jeżeli by do tego doszło to Xbox ss ma te same gry co Xbox sx.
PS4 zostało złamane 4 lata po premierze i co niema już dziś gier
Inny dysk grafika i procesor