Wpis z mikrobloga

  • 1
@Reiter: Niestety patelnia. Masło klarowane rozgrzane na dużym ogniu. Ogień zmniejszony na mały zaraz po wrzuceniu mięsa. 6 minut na stronę.
  • Odpowiedz
@bonn: Niech Cie piekło pochłonie i diabły wyruchają!
Ale żeś mi kolego złoty smaka narobił!
Okrutniku bezlitosny! Zaraz utonę we własnej ślinie...
Zazdroszczę... Smacznego ()
  • Odpowiedz
@yadam007: xD mordo, sarna, bażant, zając bardzo rzadko mają coś takiego, włośnica to głównie prosiaki, dziki itd. Sarnina to jedno z bezpieczniejszych mięs jeśli chodzi o dziczyznę. To raz, a dwa, że mięso na zdjęciu nie jest niedogotowane. Steka z krowy też jak podeszwę #!$%@?? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 9
@mbasasello: Nie, coś Ty. Potrąciłem jadąc na hulajnodze, dobiłem butem i od razu na patelnię ( ͡° ͜ʖ ͡°) Oczywiście, że przebadana .
  • Odpowiedz