Aktywne Wpisy

ShadyTalezz +87
Amerykańscy żołnierze zmuszają wietnamskie kobiety do zostania ludzkimi wykrywaczami min - rok 1966
#usa #ciekawostki #antykapitalizm #antyimperializm
#usa #ciekawostki #antykapitalizm #antyimperializm
źródło: HMvt3rSXYAAoxmG
Pobierz
baemaj +22
Chcę kupić jednego kwiatka i sprawdzić, czy przez rok uda mi się go nie uśmiercić. (ಠ‸ಠ) Jeśli przeżyje, dostanie zaszczytne miejsce w moim mieszkaniu.
Myślałam o drzewku oliwnym. Ma to sens jako pierwsza roślina, czy lepiej zacząć od czegoś mniej wymagającego?
Ładniutka też jest Aspidistra wyniosła.
#rosliny
Myślałam o drzewku oliwnym. Ma to sens jako pierwsza roślina, czy lepiej zacząć od czegoś mniej wymagającego?
Ładniutka też jest Aspidistra wyniosła.
#rosliny

@potezny_zachodniopomorszczanin: powiatowe, mam 10 km do mojego technikum a teraz autkiem ta trasa będzie zlatywać jak strzała
Może na jakimś podlasiu czy podkarpackim tak to wygląda. W zaborze pruskim akurat jest full wypas ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak się przesiadłem ze 120 na 1gb to tez myślałem, ze mi nie będzie potrzebne, ale jednak zaoszczędzony czas na pobieraniu wszystkiego w ciągu kilku minut vs kilku godzin robi ogromna różnice
Ale czy piratebay czy legalne źródło to i tak pobierasz. A torrenty ida często z pełna prędkością
Na wsi nie ma ludzi lecz plusem jest to że człowiek czuje się wolny, łatwiej znaleźć sobie hobby, jest więcej możliwości na