Aktywne Wpisy
9HYx +853
Mam dobry dzień, więc chciałbym zrobić #rozdajo - 2 x 50PLN na zakup #ksiazki z dowolnej księgarni internetowej. Moim zdaniem należy wspierać promowanie czytania gdzie tylko się da, więc mały gest ode mnie. Jeśli chcesz wziąć udział to zostaw plusika i jakikolwiek komentarz. Losowanie zwycięzców jutro o godz. 16:00, powodzenia.
tiritto +79
Gdyby mi ktoś 2 lata temu powiedział, że będę jedną z tych ksenofobicznych łajz, mówiących, że Ukraińców trzeba wywalić, niech sobie wracają do siebie, to bym nie uwierzył. A tutaj proszę, właśnie do tego stadium już dotarłem. Jedziesz sobie w kolejce, ktoś ogląda filmiki na pełnym głośniku — oczywiście wszystko w języku ukraińskim. Przeglądasz w internecie filmiki rowerzystów, a jak trafisz taki, gdzie jakiś rowerzysta wyskakuje z ryjem na innych, gdzie sam
Więcej w artykule i na stronie https://siecobywatelska.pl/1-procent/ gdzie zebraliśmy dla Was linki do naszych tekstów związanych z tą sprawą oraz innymi. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wołam:
___
Nie złość się na darmo! Przekaż nam 1%. Zrobimy, co trzeba. KRS 0000181348
#prawo #prawodoinformacji #niebojsiepytania #ciagniemywladzezajezyk #watchdogpolska #luxveritatis #rydzyk
Komentarz usunięty przez autora
Tak trzymać.
@metalowy_pasterz: Bo co? Bo wyczułem zwykłych naganiaczy? xD
Komentarz usunięty przez autora
@Arsenazo: Wyczuwam pana marudę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Hrabia_Wielki_Elektronik: Jakoś dajemy radę. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Postaramy się pamiętać. Pozdrawiamy!
@Anderson_: Bardzo nam miło!
@dzbpl: Wielkie dzięki!
@BitHorizon: Pozdrawiamy pana Tadeusza! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@aidzpanwuj: Miło nam to czytać! ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dziękujemy i pozdrawiamy!
@Arsenazo: Listę podatników i podatniczek, którzy zdecydowali się przekazać nam swój 1% i do tego zaznaczyli zgodę na przekazanie danych, w zeszłym roku dostaliśmy dopiero na początku października. Więc jest to dla nas cenna i nie ukrywajmy, bardzo miła informacja.
@Karolek1976: Dziękujemy i postaramy się nie zawieść. Pozdrawiamy! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Anderson_: Za to też dziękujemy! ( ͡° ͜ʖ ͡°)