Aktywne Wpisy
dzikiwonsz21 +15
Ale kupiłem gruza, ja #!$%@? XD
Ogólnie to aż się zastanawiam czy tego po prostu nie sprzedać na części czy do jakiegoś komisu, bo mechanik mi pewnie sporo krzyknie.
Kupiłem alfę 166, 2.4 jtd 136km a niżej lista "drobnostek" których Janusz sprzedaży mi nie opowiedział. Jak gadałem z nim przez telefon to mówił że jedynie tylnie zawieszenie i radio do zrobienia, a reszta jest super XD
Ogólnie to mam nadzieję, że za
Ogólnie to aż się zastanawiam czy tego po prostu nie sprzedać na części czy do jakiegoś komisu, bo mechanik mi pewnie sporo krzyknie.
Kupiłem alfę 166, 2.4 jtd 136km a niżej lista "drobnostek" których Janusz sprzedaży mi nie opowiedział. Jak gadałem z nim przez telefon to mówił że jedynie tylnie zawieszenie i radio do zrobienia, a reszta jest super XD
Ogólnie to mam nadzieję, że za
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Ludzie nie biegają bez celu po lesie, nie stawiając wizji
Ludzie rozumieją, że fale wypadałoby odpushować, a nie #!$%@?ć bezmyślnie na środek, gdy na topie i bocie zbliżają się 2x stacki minionów.
ADC nie płacze, że support zostawił go na 10 sekund żeby zwardować krugi.
Typy nie budują się pod full AD/AP gdy są jedynym tankiem w drużynie.
Gankują Nasusa gdy on pcha pod twój turret a ty masz follow na ganka?
#leagueoflegends
Ale serio? Przez te 10 lat jak LoL powstał mamy miliard poradników, ludzie powinni być coraz lepsi, a tu #!$%@? podstawowe rzeczy dopiero w high elo?
Ale spokojnie, nawet D1/Master EUNE ma gameplay jak silver z EUW
Napisalem D1 z "pro playerami" EUW,dlaczego?Po pierwsze, na EUNE nie gra nikt,im wyzej tam zajdziesz tym bardziej to zauwazasz.Chall na EUNE to jest zart.
Chyba czas poszukać ekipy
Wychodzi na to, że Wunder to naprawdę inteligentny czlowiek, jeśli unika soloq
@JohnnyBrawo: i już wiem żeś ponad brąz nie wyszedł
Pierwsze przebłyski już widać w G1-2 (o ile jakiś otp nie będzie miał 10-0 w 15 min)
Jesli jestes w noob elo to polecam #!$%@? konto do kosza i grac co sezon na nowym. Skillowo będzie lepiej niż silver czy gold tylko expienie nowego konta trawa dość sporo albo kupujesz wiec tracisz hajs + zawsze jest ryzyko ze zlapiesz bana. Na nowym koncie bedziesz w kolejce nowych graczy i z odpowiednim wr zanim cie wywala to wbijesz do