Wpis z mikrobloga

Od jakiego elo zaczyna się normalna gra, tzn.
Ludzie nie biegają bez celu po lesie, nie stawiając wizji
Ludzie rozumieją, że fale wypadałoby odpushować, a nie #!$%@?ć bezmyślnie na środek, gdy na topie i bocie zbliżają się 2x stacki minionów.
ADC nie płacze, że support zostawił go na 10 sekund żeby zwardować krugi.
Typy nie budują się pod full AD/AP gdy są jedynym tankiem w drużynie.
Gankują Nasusa gdy on pcha pod twój turret a ty masz follow na ganka?
#leagueoflegends
  • 16
@Cesarz_Nieruhato: Ludzie mysla,ze te magiczne rzeczy jak malpy biegajace bez wizji, "no ss", wyjebki 1 vs 5 i kazda linia #!$%@? przed 10 minuta to tylko domena nizszych lig.Tak jest praktycznie wszedzie.Oczywiscie od jakiegos tam poziomu ludzie uzywaja czesci mozgu,ale w 70% przypadkow wszedzie jest to samo.

Napisalem D1 z "pro playerami" EUW,dlaczego?Po pierwsze, na EUNE nie gra nikt,im wyzej tam zajdziesz tym bardziej to zauwazasz.Chall na EUNE to jest zart.
@Vezz: Gram na EUW i nie wiem, może jestem uprzedzony, ale zauważyłem ogromny wzrost zrozumienia gry jak przechodziłem tu ze 4 lata temu. Problem jest taki, że w gówno elo typu iron-gold masz tak wymieszanych ludzi, że jak nie jesteś smurfem z jakiegoś mastera grającym hard carry, to pozdro. Tu masz trolli, flamerów, nowych graczy, ludzi którzy utknęli 5 lat temu, pijaków i wszystko co tylko chcesz.

Chyba czas poszukać ekipy
@Cesarz_Nieruhato: dla zwyklych graczy nie ma zadnej alternatywy niz soloq.

Jesli jestes w noob elo to polecam #!$%@? konto do kosza i grac co sezon na nowym. Skillowo będzie lepiej niż silver czy gold tylko expienie nowego konta trawa dość sporo albo kupujesz wiec tracisz hajs + zawsze jest ryzyko ze zlapiesz bana. Na nowym koncie bedziesz w kolejce nowych graczy i z odpowiednim wr zanim cie wywala to wbijesz do
@Cesarz_Nieruhato: najlepiej ci się bedzie grało w najwyższej randze jaką jesteś w stanie wbić, kiedyś dla mnie to było d4, teraz ci gracze wydają się słabi. Graj a będziesz lepszy i będziesz grał z lepszymi