Wpis z mikrobloga

Mial ktos problem z bateria w Garminie Fenixie? Po naladowaniu jakos po 3 dniach padl calkowicie. Dodam ze zegarek zostal dopiero co wymieniony na nowy po serwisie gwarancyjnym. Dla testow rozlaczylem go z telefonem. Jakies pomysly gdzie moze lezec problem? Tarcza zegarka jest standardowa (nie zjadajaca nadto baterii) #garmin #zegarki
  • 10
@Triathlete1987: Nie wiem czy mam ta apke w ogole, bo w widzetach nie mam nazwy Pulsoksymetr. Ale co chce powiedziec to ze poprzedni ktory mi wymienili mial dokladnie te same widzety i ta sama tarcze i trzymal okolo 10dni. Natomiast teraz mija 24h od odlaczenia od ladowania i jest 60% baterii.
@m3r1n0w4g6m: Sklep Trigar Wrocław. Jeszcze sie nie skonczyla, zawiozlem go i powiedzialem jak jest. Uslyszalem ze tak moze byc przez pare pierwszych ladowan ale nie otrzymalem odpowiedzi jak to sie ma do 14dni gearancji producenta na uzytkowanie zegarka. Suma sumarum czekam, dzisiaj mija tydzien a w sumie 3 tygodnie od kiedy jestem bez zegarka. W rzadaniach naprawy kazalem wpisac zwrot kasy badz wymiana na inny model z doplata.