Wpis z mikrobloga

@Kaboone1: ,,jestem #!$%@? ale tak to ze zlomami jest" JPRDL to chyba logiczne, ze jak cos ma nabite sporo kilometrow, motogodzin to ma prawo odmowic posluszenstwa.

Stoi z ta kamerka, jeszcze poleci jak worek ziemniakow i bedzie beczal, ze nie ma pasow bezpieczenstwa.

LOL 1:53 3:11 nalot rdzy na lewym nadkole ktora zostala zamalowana a ten gada ,,zero rdzy
  • Odpowiedz
@tylkoczytam: Tu pojawia się problem, bo jednej z strony mógłbym dawać posty bez filmików, ale z drugiej nie dość że nie zawsze mi się chcę robić screeny (o czym wspominałem już Bananowemu) to jeszcze nie mam odpowiedniego programu do np. wycinania fragmentów filmików, a to już zostawiam Hejterowi chamskiego kuca lub ogólnie innej osobie.

Poza tym druga sprawa jest taka, że dylemat też taki jest, że jak napiszę sam wpis
  • Odpowiedz
@Kaboone1: ,,Zresztą i tak ten tag jest niszowy więc i tak na pewno nie wpłynie na wyświetlenia jego filmów." w samo sedno bo odkad zniknal z wykopu to sa naprawde powody aby sie do niego mocno przywalac ale tag niestety zdycha co powoduje, ze ego ma podbite i odwala maniany z prawem itd.

Co do wycinania to masz OBS i nagrywasz klip czy na Linux odpalasz aplet ,,record+screenshot" Na tele nie pamietam bo mi wylecial z uchwytu jak jechalem rowerem i padl ekran. Najczesciej to ja z @hejterchamskiegokuca wymieniamy sie w locie ,,czasowkami" z jego live jak jest akurat na zywo czy na tagu jest info.

Powiem jeszcze raz, ze DSP moge posluchac bo on taki jest (ale glownie ludzie go ogladaja dla jego reakcji jak ssie w najczesciej najnowszej grze oraz jak odwala mitomanie/pierze swoje prywatne brudy/pokazuje dane) ale rozowy jest sztuczny w tym co robi bo chce byc na sile zajebisty itd. Brylant nawet jak podliczy sie ze wszystkich kanalow suby to ma spokojnie z 15 tysi ale on jest nudny jak flaki z olejem, ze nie chce sie sleczec caly live aby wycinac ,,the best
  • Odpowiedz
@tylkoczytam: ja odnosze wrazenie ze oni to cale ogladaja XD w sumie to nie wiem czy przez te pare lat widzialem caly jakikolwiek filmik oskarka, skakalem od momentu do momentu i wylaczalem

na polskiej scenie retro nie ma NIKOGO kto by mial do przekazania jakakolwiek pozytywna i spolecznie uzyteczna tresc, same odgrzewane kotlety, mielenie ozorem o tym co juz zostalo przemielone.
  • Odpowiedz
@Bananowy_Kochanek: mnie to juz sie nawet odechcialo komentowac patusow retro sceny w Polsce,co nie napiszesz strasza policjoooom i sadami i odszkodowaniami za "szkalowanie" #!$%@? z tym ze piszesz prawde i ostrzegasz naiwniakow przed tymi cwaniaczkami,wydawało mi sie kiedys ze warto nawet dla jednego pisac ze bedzie predzej czy pozniej #!$%@? bez mydla przez swojego idola,gdyz 99 nich nie poslucha i napisze mi "#!$%@? ci w dupe pansa jestes #!$%@? hejter"
  • Odpowiedz
@SanczoPansa89: Cieszę się, że już nie streamuję na YouTube, bo by jeszcze ktoś pomyślał, że jestem w jednym worku z tą bandą stulejarzy śmierdzących piwnicą i starymi skarpetami. Znam dosłownie tylko kilku naprawdę w porządku gości co robią lub robili kiedyś "retro", a reszta to jakieś nieporozumienie kompletne. Wiecie kim jesteście chłopaki, jeśli to czytacie.
  • Odpowiedz
wyslij paczke z grami a ja zrobie o tym film i cie na nim pochwale,ze wyslales mi fanta i jestes super a moze wyslij mi donejta

@SanczoPansa89: albo uchyle ci czapke hehehehe
np przeciez masz tego rudego cwoka co dostal paczke z gazetkami od axelio i sie zesral ze nie bylo w paczce bajtkow i top sekretow XD jeszcze jawnie pisze ze makulature dostal, no jak ktos smial mu wyslac.
  • Odpowiedz
@Kaboone1: ja wczoraj dodawalem dodatek do firefox chyba ten, ogolnie co ma sporo pobran teraz nie sprawdze bo na operze siedze. Tak to ten bo VideoDownloadHelper czasem nawala

Przy OBS to zbytnio nie trzeba DownloadHelper bo chamsko nagrywasz to co widzisz ale czasem lepiej az tak nie chwalic sie swym pulpitem.

@SanczoPansa89: a daj spokoj odkad YT pozwolil zarabiac oraz mozna przelewy donate robic to #!$%@? sie ludziom we lbach. Sporo jest takich, ze bez wplaty na poczatku live to nawet nie rozpoczna gry (patrz na screen a typ top czarny DSP czyli LowTierGod taki sam
BananowyKochanek - @Kaboone1: ja wczoraj dodawalem dodatek do firefox chyba ten, ogol...

źródło: comment_1613503336mSaVwuGVcRT5qTZXugejHa.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@farara: Nie wiem co u niego ale ostatni lajw pokazal ze yt nie jest najlepszym miejcem dla niego...mi sie go po prostu zal zrobilo i to na serio nie chcial bym kiedys byc w takiej sytulacji gdzie wolam kasy od obcych ludzin na moje plany zyciowe,jest to w #!$%@? przykre jak dokladnie to przemyslisz( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz