Aktywne Wpisy
Koziom +1972
Jacek Jaworek znaleziony po 3 latach. Historyczna lista obecności.
#jaworek #polska #kryminalne #policja
#jaworek #polska #kryminalne #policja
Waiter98 +137
Hahahhahaha jak to KOBIETA stoi na autostradzie i nikt nie pomoże powtarzam KOBIECIE nikt nie pomoże #p0lka #bekazpodludzi
#axeliocontent
@hejterchamskiegokuca: jak to bylo ,,to gosc co nie urodzil sie za czasow komuny ale doskonale ja pamieta"
Stoi z ta kamerka, jeszcze poleci jak worek ziemniakow i bedzie beczal, ze nie ma pasow bezpieczenstwa.
LOL 1:53 3:11 nalot rdzy na lewym nadkole ktora zostala zamalowana a ten gada ,,zero rdzy
Poza tym druga sprawa jest taka, że dylemat też taki jest, że jak napiszę sam wpis
Co do wycinania to masz OBS i nagrywasz klip czy na Linux odpalasz aplet ,,record+screenshot" Na tele nie pamietam bo mi wylecial z uchwytu jak jechalem rowerem i padl ekran. Najczesciej to ja z @hejterchamskiegokuca wymieniamy sie w locie ,,czasowkami" z jego live jak jest akurat na zywo czy na tagu jest info.
Powiem jeszcze raz, ze DSP moge posluchac bo on taki jest (ale glownie ludzie go ogladaja dla jego reakcji jak ssie w najczesciej najnowszej grze oraz jak odwala mitomanie/pierze swoje prywatne brudy/pokazuje dane) ale rozowy jest sztuczny w tym co robi bo chce byc na sile zajebisty itd. Brylant nawet jak podliczy sie ze wszystkich kanalow suby to ma spokojnie z 15 tysi ale on jest nudny jak flaki z olejem, ze nie chce sie sleczec caly live aby wycinac ,,the best
na polskiej scenie retro nie ma NIKOGO kto by mial do przekazania jakakolwiek pozytywna i spolecznie uzyteczna tresc, same odgrzewane kotlety, mielenie ozorem o tym co juz zostalo przemielone.
@SanczoPansa89: albo uchyle ci czapke hehehehe
np przeciez masz tego rudego cwoka co dostal paczke z gazetkami od axelio i sie zesral ze nie bylo w paczce bajtkow i top sekretow XD jeszcze jawnie pisze ze makulature dostal, no jak ktos smial mu wyslac.
Linuksa nie mam więc odpada. Akurat screeńy to nie problem, bo prosta sprawa jeszcze tylko potrzebny Downloadhelper żebym mógł pobierać filmy. Może się zastanowię, bo ja jednak nie na wszystko mam czas jednak.
Przy OBS to zbytnio nie trzeba DownloadHelper bo chamsko nagrywasz to co widzisz ale czasem lepiej az tak nie chwalic sie swym pulpitem.
@SanczoPansa89: a daj spokoj odkad YT pozwolil zarabiac oraz mozna przelewy donate robic to #!$%@? sie ludziom we lbach. Sporo jest takich, ze bez wplaty na poczatku live to nawet nie rozpoczna gry (patrz na screen a typ top czarny DSP czyli LowTierGod taki sam