Wpis z mikrobloga

#lublin czy jest sens zglaszac do spoldzielni, zeby odsniezyli parking czy #!$%@? musza i nic nie zrobia? chodniki oczywiscie odsniezone a na parkingach kilkadziesiat cm sniegu ;/
@Pituch wolam Cie bo mieszkamy na tym samym osiedlu i moze bedziesz wiedzial ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • 31
  • Odpowiedz
@MangoZjem: Sawy parzyste + nr1 (bez tego gdzie jest apteka) i chyba Sunhill nie należą do Spółdzelni i nie mają podpisanej umowy z administracją (jak np. ma pasaż handlowy z niezapominajką - oni tez nie należą ale mają umowę)

U mnie pod 5tką wczoraj wywozili snieg i ogarniali zaplecze administracji
  • Odpowiedz
@MangoZjem: no ja rok temu tak zrobiłem jak padał descz przy -1 i lodowisko powstalo pod klatką :p 30 wiadet piachu poszło xd

@Hetrodomitrazocholina: O cholera, tosz to ja cię mogłem mijac jak szedłem do dziadków xd albo nawet podglądac jak w wieżowcu mieszkasz :P (kawałek, bo mi biurowiec zasłania resztę xd
  • Odpowiedz
@cypisek84: konopny, CBD głównie, ale na innym poziomie. Na wzór USA trochę, zero rasta stylu Itp. Będą fajne badania o profilu smakowym danych suszy, właśnie teraz siedzie nad tym i tłumacze diagramy. Zapraszam jak otworzę.
  • Odpowiedz