Aktywne Wpisy
ziuaxa +56
Pomysł: po maturze 9 miesięcy szkolenia wojskowego obowiązkowego dla wszystkich
- niezależnie od płci (mężczyźni, kobiety, cis, gender, transgender, heliktoptery szturmowe, osoby niebinarne, nietrynarne, z zaimkami ono/meow/ich/nim/srim)
- wszyscy śpią razem bez seksistowskiego podziału typi: mężczyzni w jednym pomieszczeniu, kobiety w drugim, meow w trzecim, etc. #stoppatriarchatowi
- zakaz korzystania z urządzeń elektronicznych typu smartfony, smartwatche, tablety
Za jednym zamachem rozwiązujemy problemy:
- niezależnie od płci (mężczyźni, kobiety, cis, gender, transgender, heliktoptery szturmowe, osoby niebinarne, nietrynarne, z zaimkami ono/meow/ich/nim/srim)
- wszyscy śpią razem bez seksistowskiego podziału typi: mężczyzni w jednym pomieszczeniu, kobiety w drugim, meow w trzecim, etc. #stoppatriarchatowi
- zakaz korzystania z urządzeń elektronicznych typu smartfony, smartwatche, tablety
Za jednym zamachem rozwiązujemy problemy:
#perfumy #rozbiorka
Cena: 8,5 zł/ml
Ilość: 40ml
Ma 8,1 na parfumo oraz 4,28 na fragrze. Bardzo przystępna w odbiorze nisza, ma fajną nutę kawy.
Jak można się spodziewać po Kilianie, jest to kompozycja słodka i z wyczuwalną nutą rumu. Mimo, że to uniseks i z gatunku słodkich to nie pachnie damsko. Oczywiście ma zawyżonego retaila, ale kompozycja jest udana - taki klasyczny styl kiliana. Taniej nie widziałem (btw. jego klon chodzi po ok. 5,5zł/ml, czy warto dopłacić 3zł/ml nie wiem, bo nie mam porównania), ale polecam Memento Mori, bo tym razem nie walę blinda ;)
dekanty 5/10/15/20/30 po 2,5zł/szt
piczkomat 13zł
15ml zostało
10ml zostało