Wpis z mikrobloga

Czy Waszym zdaniem warto dopłacać do wersji stainless steel, czy lepiej brać aluminium + jakąś folię na ekran? Series 6 Cellular, więc między jedną a drugą wersją będzie z 1000 zł różnicy.

Dbam o sprzęt, ale wszędzie czytam że niby ion-x rysuje się od samego patrzenia a sapphire glass jest podobno bardzo wytrzymały. Nie chcę bawić się w jakieś obrzydliwe etui, czy niedopasowane szkła na ekran. Co sądzicie?

#applewatch #apple #smartwatch
  • 5
  • Odpowiedz
@KyloKillsSnokeLukeDies: Nie dbałem specjalnie o niego, ale też nie bawiłem się nim w piasku. Biorąc pod uwagę, że te zegarki są produkowane z myślą o krótszym wsparciu niż iphone, czy mac, to moim zdaniem nie warto inwestować w niego tak bardzo. Lepiej będzie po prostu oddać na gwarancję do apple, albo kupić nowy.
  • Odpowiedz
@alWdIjJpz18nHw: W sumie masz rację i chyba faktycznie nie ma po co przepłacać, to jednak tylko gadżet i pewnie za rok, dwa i tak będę chciał kupić nowszą generację. Z włączonym AOD tych rysek pewnie w ogóle nie byłoby widać, nie jest źle.

@Voltix: Statystyk nie daje, ale trochę boję się, że podczas codziennego użytkowania przywalę ręką we framugę czy przejadę po ścianie i go rozwalę. Telefon wrzuciłem
  • Odpowiedz