Jakie sobie kupić okulary vr do mojego xiaomi mi note 10 lite? Nie znam się na tym i nie wiem gdzie szukać, myślę że mogę dać do 100zł za to. #xiaomi #vr #pytanie
@Uzytkownik_awaryjny: najlepsze co możesz zrobić z tą stuwą to włożyć ją do skarbonki. Te komórkowe VR do niczego się nie nadają. Co najwyżej możesz na tym obejrzeć film, ale piksele będą wielkie i odczujesz efekt screen door. Zapomnij o graniu w gry. Taki sprzęt ma tylko 3 stopnie swobody, czyli możesz obracać głową, ale nie możesz poruszać się w przestrzeni. Wypaczysz sobie ideę VR, dlatego lepiej dozbieraj do przyzwoitego sprzętu.
@Uzytkownik_awaryjny: miałem zwykłego cardboarda ale to jest takie sobie. Kłuje w twarz, zdziera nos, wymaga trzymania jedną ręką, ma malutkie kiepskie plastikowe soczewki, a podstawowa wersja nie ma nawet przycisku. Jeżeli nie kupisz przynajmniej czegoś w stylu GearVR z pilocikiem, to zmarnujesz kasę. Moja rada dozbieraj do Oculusa Questa 2 (1500zł), albo kup używkę Questa 1. To zupełnie inne doświadczenie od cardboarda.
@Uzytkownik_awaryjny: Za stówę, to lepiej pójść do jakiegoś VR-roomu jak się już otworzą. Szczerze mówiąc, nie wiem w co można na tym nawet grać, a oglądanie filmów to się mija z celem, nawet na lepszym sprzęcie pokroju questa 2.
Aktywne Wpisy
18+
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#xiaomi #vr #pytanie
Wypaczysz sobie ideę VR, dlatego lepiej dozbieraj do przyzwoitego sprzętu.
Jeżeli nie kupisz przynajmniej czegoś w stylu GearVR z pilocikiem, to zmarnujesz kasę. Moja rada dozbieraj do Oculusa Questa 2 (1500zł), albo kup używkę Questa 1. To zupełnie inne doświadczenie od cardboarda.