Aktywne Wpisy
blackghost +20
Trochę kwikłem bo zatrudniam w firmę gościa typowy fiziol, robota fizyczna na magazynie: pakowanie i ładowanie palet.
Pracownik lojalny od jakieś 10 lat w firmie ale dzisiaj to mnie rozwalił. Co zrobił? Otóż podjezdza pod firme nowa Toyota Corolla combi w wersji Hibrid kolor biały. Wczoraj kupiona, świeża.
Podjechał cichutko chyba na silniku elektrycznym. W ogóle zdziwilem że że hybryda ma jakikolwiek zasięg do jazdy na samym elektryku.
Pytam nie szkoda Ci
Pracownik lojalny od jakieś 10 lat w firmie ale dzisiaj to mnie rozwalił. Co zrobił? Otóż podjezdza pod firme nowa Toyota Corolla combi w wersji Hibrid kolor biały. Wczoraj kupiona, świeża.
Podjechał cichutko chyba na silniku elektrycznym. W ogóle zdziwilem że że hybryda ma jakikolwiek zasięg do jazdy na samym elektryku.
Pytam nie szkoda Ci
Jak jest cel ładowania musztard i ketchupów do wiadra? Rodzina stawia takie wiadro na stole, każdy sobie w nim macza kiełbasę czy parówkę i tak żrą?
#jedzenie
#jedzenie
@konopiapolska: jak różowa tak mówi to trzeba brać pod uwagę że to znaczy "lepiej żyć samemu niż z niechadem".
To ,że napisałaś szczerze to się chwali,właśnie takich różowych potrzebuje ten tag żeby zaoszczędzić dalszego cierpienia wielu przegrywom.
Dla mnie w tym co napisałaś istotny
Komentarz usunięty przez autora
To prawda, ale i tak chciałbym posiadać taką możliwość.
Zazwyczaj podobny poziom. Z perspektywy kobiety zapewne wygląda to inaczej.
@Dr_Kkiiddlleerrssoonn: z wyboru ¯\_(ツ)_/¯
Bujda. Może sobie znaleźć na ONS, na dłużej to już problem. I też w ograniczonym zakresie, bo żaden chad nie tknie byle raszpli.
Nie spotykam się z laskami żeby mi potem dziekowaly.
Także nie nie znajdą sobie, będą cały czas same z przelotnymi związkami trwającymi nie dłużej niż rok, z reguły znacznie krócej i to
Komentarz usunięty przez autora
Przez konfederatów to rozumiem że może być cieżej znaleźć partnera bo oni mają specyficzne podejście do polityki i kobiet ale co mają do tego incele oni za przeproszeniem nie nie mogą znaleźć partnerki i nie ruchają bo
Tylko jak ten cytat ma się do przegrywów? xD