Aktywne Wpisy
noipmezc +59
kiedys za dzieciaka moj starszy kuzyn puscil mi piosenke karamba pocałuj mnie w dupie i tam jest taki tekst "ty mialas duzy biust a ja mialem salate" i on do mnie muwi wiesz co to salata?
ja odpowiadam ze nie
a on muwi ze to wlosy na #!$%@? XD
ja odpowiadam ze nie
a on muwi ze to wlosy na #!$%@? XD
Kalwi +3
Ktoś pamięta jak ten zespół się nazywa?
A może by tak... nowy ADC? o fajny pomysł, jakiś gościu i że mu siostra zrobiła pistolet? Coraz lepiej, albo kij, niech mu zrobi cały arsenał xD o tak, 84 nowych broni niech ma, każda o innym zastosowaniu, innych parametrach i zachowaniu, na papierze brzmi jak dzieło sztuki, do produkcji z tym xD
Win Rate
47.4%
Pick Rate
7.8%
Skomplikowane postacie są świetne, bo wymasterowanie ich daje mega dużo frajdy i jest widowiskowe, jakiś pro Yasuo, Zed, Riven, Vayne, postacie mocno mechaniczne, gdzie opanowanie wszystkich mechanik zajmuje sporo czasu, ale jest opłacalne.
Ale jest delikatna różnica między postacią skomplikowaną a postacią przekombinowaną.
Rynek zweryfikował.
#leagueoflegends #lol
I tak jak się go opanuje to jest dobra postać na bota. Lepiej zrobić Kaise z mix dmg i % od hp z dashem, tarczą i niewidką?
lol teraz --> pasyw Viego --> ulumulu, ugauga, ratatata cyferki cyferki jebs.
Jak dla mnie wciaz jest spoko, czasem gram na rankedach, w pro play tez jest pickowany.