Wpis z mikrobloga

Śmialiśmy się z Nosacza od Magicala, śmialiśmy się z Kingi z Roksy od Rafonixa, ale obstawiam że Madzia od Bombela prędzej mu kolejny raz brudny, tłusty tyłek wyliże i wróci do niego poraz 21838 niż pójdzie do roboty, sama się będzie utrzymywać i płacić za kosmetyczkę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nadmuchała się przy Michałku ostro.

Te laski jupiterów nie mają za uj godności i szacunku do siebie.
#famemma #patostreamy #danielmagical
C.....E - Śmialiśmy się z Nosacza od Magicala, śmialiśmy się z Kingi z Roksy od Rafon...

źródło: comment_16127001433Am5Z3NB6MGS18TJa7Iyh8.jpg

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@CLONE: przynajmniej nie wygląda już na 40-latkę jak wcześniej. A wiadomo, że Boxdel może mieć każdą, bo ma hajs i też dziwię się tej lasce, że nie łapie go na dziecko w takiej sytuacji. Boxdel dostanie arytmii serca jak go zostawi xdddddd Kto pamięta?
  • Odpowiedz
@Neaopoliti: no ona jak nie była zrobiona to wyglądała jak stara baba a miała chyba 19 lat.
Bombel ją poznał jak miała 16 czy 17.

Ten tłuk wtedy chciał schudnąć, walił albo jakieś spalacze tłuszczu albo inne gówno i dostał faktycznie problemów z ciśnieniem a dorobił sobie do tego jakąś chorą ideologię XD Ale dzieciaki i tak uwierzą we wszystko co potężny boxdil powie.
  • Odpowiedz
@eciepeciee: nie są już razem jakiś czas, ale to jest już kolejne rozstanie...
Zazwyczaj było tak, że kasowali swoje zdjęcia, usuwali się na IG z biogramu a później nagle Madzia była na konfie albo na gali. Więc dziś się okaże czy znowu wypięła tyłek aby zyskać trochę atencji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@CLONE: Ja pierd... jaka larwa. Więcej tych kosmetyków przyjeb, więcej filtrów, bardziej krzywe zdjęcie. WINCYYYYJ. Ja na takich zdjęciach palcami zakrywam te sztuczne rzęsy i pomalowane brwi i mniej więcej mam obraz jak to wygląda w łóżku rano
  • Odpowiedz