Aktywne Wpisy
Lolenson1888 +620
Mówcie co chcecie, najlepszy polski komentator obecnie.
Nadąża za wydarzeniami na boisku, rzuca ciekawostkami. Płynny komentarz z nutką ironii.
Nalepką na ubikację jarają się tylko Mariusze
#mecz
Nadąża za wydarzeniami na boisku, rzuca ciekawostkami. Płynny komentarz z nutką ironii.
Nalepką na ubikację jarają się tylko Mariusze
#mecz
Zamroczony +384
W reklamie #mcdonalds wrap ma wielkość giga kebaba, większego od łba gościówy. W rzeczywistości płacisz 25zł i dostajesz rolkę wielkości dłoni. To powinno być zakazane.
#oswiadczenie #jedzenie #oszukujo
#oswiadczenie #jedzenie #oszukujo
#pracbaza
Trzymajcie za mnie kciuki. Mój dział się restrukturyzuje i pozycja na kierownika mojego podzespołu została rozpisana (tylko wewnętrznie). Trzymajcie te kciuki, bo muszę utrzeć nosa koledze z innego podzespołu, który też zaaplikował i ciągle heheszkuje, że niedługo będzie moim szefem [27 lat, mniej doświadczenia (w tym zerowa wiedza z zakresu naszych obowiązków), gorsze wykształcenie, za to bardziej wybujałe ego i peplanie trzy po trzy oraz status zespołowego pijaka]. Czego jednak nie wie i nie podejrzewa (bo myśli, że nie mam jaj), to to że ja też aplikowałem i już prowadzę przygotowania i strategiczne podchody. Tylko nie paplam o tym na prawo i lewo ( ͡° ͜ʖ ͡°) Moje marzenie to zobaczyć jego minę i zaskoczenie. Akceptowalne opcje to albo ja, albo żaden z nas. Za jakiś miesiąc się okaże. Tymczasem!
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #601b28420c5b6a000b40bfa1
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: marcel_pijak
Wesprzyj projekt
Komentarz usunięty przez autora