Wpis z mikrobloga

uważasz, że sprzedawanie przez kobiety swojego ciała usprawiedliwia traktowanie ich bez szacunku?

@tylkodzienna: jestem zdania że jeżeli nie szanujesz siebie to nikt ciebie nie będzie szanował i tyczy się to wszystkiego, nie tylko dawania dupy ¯\_(ツ)_/¯
@MrPawlo112: #!$%@?ąc od tego czy brak szacunku do ludzi którzy siebie nie szanują jest słuszny, nie wiem skąd założenie ze takie osoby siebie nie szanują. Czy sprzedawanie swojego ciała np. twarzy w reklamie to tez brak szacunku do siebie?
@MrPawlo112: faceci mówią, ze jak facet się maluje to #!$%@? z niego. Ale niektórzy jednak się malują i nie mówią tak o sobie. To wszyscy są pizzami czy nie? Rozciągasz wniosek na całą grupę. Są różne kobiety i różni faceci. Jedni się szanują inni nie. Kropka
faceci mówią, ze jak facet się maluje to #!$%@? z niego

@PeeM69: no ja się na przykład nie maluję, jedynie co to układam sobie włosy bo mam dość długie ¯\(ツ)_/¯

Ale niektórzy jednak się malują i nie mówią tak o sobie

@PeeM69: Jak nie mówią ? ¯\
(ツ)_/¯

To wszyscy są pizzami czy nie?

@PeeM69: Nie wiem, na świecie są #!$%@? jak i ich nie ma, niektórzy nimi
@MrPawlo112: Jasne i spoko, ale chodzi mi o to, że łatwa kasa działa jak narkotyk dla tych lasek. Szybko się przyzwyczajają do tego łatwego hajsu i zaprzestawanie dawania dupy oznacza dla nich brutalne zderzenie z rzeczywistością i obniżenie tego wysokiego standardu życia. Co głupsze wszystko co zarobią przejadają na bieżąco, myśląc, że czas stanął w miejscu dla ich ciała.
@CuckCuckKlan nie wiem, dlatego spytałem. Jednak mam bardzo niski szacunek dla takich kobiet że dają się tak sponiewierać za pieniądze. Ja zamiast dawania dupy czy dicka będę robił C + E i tak się żyje za 4-12k (zakładając że będę robił międzynarodówki ( ͜͡ʖ ͡€)