Aktywne Wpisy
not_enough +773
W zeszłym tygodniu byłam z rodzicami na zakupach, bo ojciec marynarki szukał. W sklepie przymierzał rozmiar L i poprosił o większy, to wtedy matka przy wszystkich ludziach poklepała go po brzuchu i gadała rzeczy w stylu „no się roztyło, parówki je po nocach i niestety bęben wybiło, to teraz XL trzeba mierzyć”. Widzę, że ojcu przykro, ale nic nie mówi. Mi też głupio, bo co to miało być? Jak wyszliśmy to jej

tomus8520 +62
#danielmagical pozdrawiam, wchodzą do samych premium sklepów pierw tommy potem boss powodzi się xD

Kurde za niecałe 700zł mam roczną licencję na pluralsight'a gdzie materiałów jest jakieś x20 tyle. Wiem, że dużym plusem tych kursów są grupki na fb gdzie można podpytać. Ale podobny mechanizm jest na pluralu (dyskuje pod video). Na moich 10 pytań, 8 razy dostałem wyczerpującą odpowiedź.
#programowanie #przemyslenia
@user-agent-switcher: Na Black Friday była roczna licencja za 179 USD.
Jak sie porowna jakosc edukacji z tym, co mozna dostac za zlotych 60 z kawalkiem za abonament Plurasight, to niezle pokazuje w jakim sredniowieczu funkcjonuje oficjalny system edukacji vs. jak to robia najlepsi.
I nie chodzi mi tu o cene w sama sobie, a jakosc tego, co sie
@user-agent-switcher: tak, doładnie jestem tego samego zdania. Poza całym gównem trending z YT masz mnóstwo super kanałów , platform edukacyjnych czy nawet wykładów z takiego Mit. Kończyłem 12 lat temu politechnikę i nawet nie chcę porównywać poziomu laborek do tego co ofertuje plural . Przyznam, że za pierwszym razem trochę bolało wydanie prawie 700zł ale totalnie warto