Aktywne Wpisy
phaxi +1
pod tym wpisem robimy odliczanie cipek
zapraszam wszystkich do zabawy, zasady sa takie ze nie mozna dodac 2 z rzedu!!
zapraszam wszystkich do zabawy, zasady sa takie ze nie mozna dodac 2 z rzedu!!
wrzeczysamej +1
Lepiej odebrac i powiedziec, zeby usuneli mój nr z bazy danych, czy nie odbierać i w koncu uznają że numer nieaktywny? xD Boje sie, że jak odbiore to i tak nie dadzą mi spokoju.
#niewiemjaktootagowac
Myślę że stanowcze NIE załatwia z reguły sprawę.
@iEarth: No, ale oni wiedzą, że numer działa skoro sygnał jest ;P Gdyby był nieaktywny to by przecież nie mieli sygnału oczekiwania.
Są normalne infolinie, gdzie to zaznaczą, ale te gówniane spamery co dzwonią najczęściej nic sobie z tego nie robią..
Odbieram i odkładam na bok słuchawkę, czasem coś udam, że 'halo halo' (żeby się za szybko nie rozłączali) no i tak sobie wiszą w
@iEarth: I mimo tego odbierasz, nie blokujesz?
Dziwne.
Nie powiem, kiedyś przypadkiem zgodziłem się na marketing w banku - jeden telefon, odwołałem zgody.
Jakiś bukmacher ostatnio zadzwonił - raz i odwołałem zgody.
Ale #!$%@? jakieś panele fotowoltaiczne już 4 razy w tym roku mi chcieli wcisnąć xD
Pytam
Jak mam sporo czasu to udaje wielce zainteresowanego i na końcu nara. Nic tu nie ugram ale kij im w oko.
Poza tym tel wyswietla mi info o potencjalnych spamerach więc często po prostu nie odbieram i później na listę blokowanych.
@tasiorowski
@zuchtomek
@Allbis
Odbiore i powiem, że nie zgadzam się na nagrywanie, żeby usunęli mój numer i costam z rodo. xD
@ConanLibrarian spróbuj przeczytać post ponownie i ze zrozumieniem.
A to, że zabierzesz im czas to bardzo dobrze - przynajmniej nie zadzwoni w tym czasie do mnie, albo do mojej babci :D
kurde, tam byl cytat, ze ci najgorsi zawsze dzwonia z innego numeru
@iEarth: Przeczytaj ze zrozumieniem to, co napisałaś.
I mimo to nie blokujesz?
Dziwne.
@iEarth: No ja wychodzę z założenia, że to ktoś zainteresowany powinien wyjść z zapytaniem czy w ogóle zgadzam się na kontakt.
A nie kurde, że teraz każdemu debilowi, trzeba tłumaczyć, że się nie zgadzam..
OPT-in i OPT-out się to chyba nazywa i chciałbym milionowych kar za łamanie tych praw (╯°□
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora