Wpis z mikrobloga

Mirki co się dzieje w tej Belgii , pracują tam wogóle? Pytam bo jak większości przesyłka utknęła w Liege i zastanawia mnie dlaczego to tak długo trwa. I tak wogóle dlaczego teraz przesyłki z chin latają teraz przez Belgie a nie przez Niemcy jak dotychczas?
#alipaczka #aliexpress #tracking
  • 9
  • Odpowiedz
@Alavandares: Moja to trochę krócej bo od 24 stycznia ale to się trochę kupy wszystko nie trzyma bo @mentos93: zamawiał później a jego jest już w Polsce a moja czy Twoja jeszcze w tej Belgii. Co innego gdyby leżała jeszcze w chinach to bym zrozumiał ale w Belgii ? Nie zamawiałem gówna za 50zł czy za 100zł tylko za 900zł i teraz nie wiem czy przejeb@li tą przesyłke
  • Odpowiedz
@BoniunioBDG: Chyba zależy od szczęścia. Czekałem na trzy paczki, jedna doszła do Belgii 6 stycznia, druga 15, a trzecia bodajże 20. Paczki z 15 i 20 dostałem w ostatni czwartek, a z 6 w piątek. Także chyba Belgowie bawią się w loterię ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@BoniunioBDG: 0045 to ASS. O ile do Belgii można ją śledzić jakoś jeszcze to zanim wejdzie w polski system pocztowy nie wiesz co z nią dzieje się. Tu jest problem. Moja nie dotarła w ogóle. Ostatnio x osobom również. Dlatego ASS wcale nie jest pewną formą wysyłki.
  • Odpowiedz