Wpis z mikrobloga

  • 3
@Kressska Uuu. Mięsko z dzika, jakieś egzotyczne serki i do tego świeże warzywa które o tej porze do najtańszych nie należą. O ciemnym, porządnym chlebie już nie wspominam. Wysokie progi oj wysokie.
  • Odpowiedz
  • 1
@Kressska Drogie drogie. Nie wiem ile koleżanka ma lat ale pamiętam, że kiedyś warzywa były bardzo tanie (nawet w porównaniu do ówczesnych zarobków). Ostatnio rozmawiałem z dziadkiem przez telefon i narzekał jakie to wszystko drogie "Kto to słyszał żeby jabłka kosztowały 5zł!".

Pewnie jeszcze sama go piekłaś.
  • Odpowiedz
  • 1
@Kressska Chodziło mi o pieczenie chleba - z eko bio ziaren na zakwasie wg średniowiecznych receptur :)

Afera z pietruszką to świeża akcja (bodaj sprzed dwóch, trzech lat). Musisz być gówniarą :P
  • Odpowiedz