Wrócił ten Autor który zrobił numer Majorek na głowie ma worek a dziś już jest wtorek ( ͡°͜ʖ͡°). Ale szprycha została wyjaśniona ( ͡°͜ʖ͡°) #kononowicz #suchodolski
@MarianPazdzioch69: nowlasnie.tekst spoko ale ciezko sie tego slucha.#!$%@? to jest jakas #!$%@? akcja ze skasowal wczesniej kawalki i tlumaczyl sie ze mu youtube usuwa a podobno ktos go straszyl.Nie wiem moze gość ma manie prześladowczą..To sprawa dla wykopu
@Indiano: być może ma taki głos.. albo chce się upodobnić do Zenka Martyniuka co przy spojrzeniu szerzej na ogół Universum potwierdza że każdy nawet w najmniejszym stopniu z nim związany JEST CHORY PSYCHICZNIE
@jankowalski811: na początku się wszystko dobrze przyjęło były zasięgi i wyświetlenia ale coś mu #!$%@?ło i pousuwał wszystko teraz chce wrócić ale efekty marne jak z nowym kanałem ćpuna
@MarianPazdzioch69: ja tam propsuje. Wiadomo, że disco polo i takie tam ale niech nagrywa dalej :) jeden hicior już zrobił, teraz po swojemu delikatnie yebnal dissa na tą atencjuszke. A nóż widelec nagra coś na lateksów ( ͡°͜ʖ͡°) ja tam będę kibicował +1
#kononowicz #suchodolski
Komentarz usunięty przez moderatora