dzisiaj znowu ogladlam #ex #rozowypasek alez to byla dupecja, na sama mysl mi staje. Na dodatek widze na fotach, teraz dopiero zauwazalm jak wielu #niebieskipasek sie na nią gapi na fotkach A to ja ją chedozyłem ( ͡°͜ʖ͡°) To był cudowny czas, tesknie za nią jeszcze, inne były, ale to nie to #przegryw Pewnie dzisiaj znowu mi sie przysni za to ze te fotki ogladam :/
@masska: i na ch(cenzura) dalej sie torturujesz, jeszcze jak jej sie noga powinie i zaciąży z Mokebe, czy innym Ahmedem, to dasz sobie wkręcić robote ojczyma.
@masska: znajdź inny obiekt, który jest bardziej urodziwy i w zasięgu, w moim przypadku zadziałała seks lalka( w sensie jeszcze nie kupiłem, zdjęcia jedynie ściągnołem i tyle)
@masska: mam to samo, najgorsze jest to, że była straszną #!$%@?ą i pewnie była ze mną tylko ze względu mojego potencjału finansowego (technikum informatyczne, potem studia w tym kierunku) ale była śliczna. Teraz pomimo, że znam swoje miejsce na rynku matrymonialnym (od niej to pewnie tak z 5 punktów w dól przynajmniej) to nie moge się przemóć żeby pomyśleć o związku z dużo brzydszą laską niż ex bo czuje, że przegrwam
@masska: 2700 usd w konfiguracji z ulepszonymi cyckami( żelowe wypełnienie), dłońmi z pełnym odwzorowaniem ruchów, szkieletem z pełnym zakresem ruchu stawów, włosami wszczepionymi w skóre zamiast peruki i podgrzewaniem oraz dostarczeniem w skrzyni zamiast kartonie. Cena bez dodatków 1400 usd.
@77023: trocvhe kosztuje, ale jak ktos juz sie pogodzil z #samotnosc i nie zamierza sie bawic w rozowe to w sumie dobra inwestycja. ze strony to zamiariasz jakies? A dobra juz mam, fajne faktycznie
@masska: tak zamawiam ze strony, jednak zanim to zrobie sprawdze, czy gdzieś zagranicą mnie nie chcą, seks lalka to mój plan B. Jedną ze stron, gdzie są dostępne jest silicone lovers, drugą oficjalna strona producenta starperry dolls, trzecią i z tej będe zamawiał, bo bez opłaty cła ze względu na lokalizacje we Francji jest ava love doll
Na dodatek widze na fotach, teraz dopiero zauwazalm jak wielu #niebieskipasek sie na nią gapi na fotkach
A to ja ją chedozyłem ( ͡° ͜ʖ ͡°) To był cudowny czas, tesknie za nią jeszcze, inne były, ale to nie to #przegryw
Pewnie dzisiaj znowu mi sie przysni za to ze te fotki ogladam :/
Ale w sumie to cie rozumiem
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.