Aktywne Wpisy
InnyWymiar90 +90
-Łęcina, przecież powtarzałem, nie robimy w elektryce...
-A ja powtarzałem, że do interesów trzeba mieć łeb na karku, a nie w dupie. Fucha się trafiła to bierzemy. Co to za sztuka skręcić dwa kabelki?
-Bogdan, tu są trzy fazy...
-To trzy kabelki, wielka mi różnica
#pokazmorde
-A ja powtarzałem, że do interesów trzeba mieć łeb na karku, a nie w dupie. Fucha się trafiła to bierzemy. Co to za sztuka skręcić dwa kabelki?
-Bogdan, tu są trzy fazy...
-To trzy kabelki, wielka mi różnica
#pokazmorde
Pokojowa +248
Rosja: Członek Rady Polityki Zagranicznej Dmitrij Susłow zaproponował zorganizowanie demonstracyjnego wybuchu nuklearnego.
Jego zdaniem "zachodnich polityków przed wielką wojną powstrzyma jedynie strach przed wojną nuklearną, kiedy zobaczą na żywo grzyb nuklearny we wszystkich kanałach na świecie.." – wyjaśnił Susłow.
"Syberia jest duża, jest mnóstwo przestrzeni!.."
Ps. Rosja to jeden ogromny psychiatryk, albo zgrywają niezrównoważonych, bo nie chcą łatwo stracić władzy.
¯_(ツ)_/¯
#ukraina #wojna #rosja
Jego zdaniem "zachodnich polityków przed wielką wojną powstrzyma jedynie strach przed wojną nuklearną, kiedy zobaczą na żywo grzyb nuklearny we wszystkich kanałach na świecie.." – wyjaśnił Susłow.
"Syberia jest duża, jest mnóstwo przestrzeni!.."
Ps. Rosja to jeden ogromny psychiatryk, albo zgrywają niezrównoważonych, bo nie chcą łatwo stracić władzy.
¯_(ツ)_/¯
#ukraina #wojna #rosja
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#muzyka #10s #indiepop #dreampop (。◕‿‿◕。) #kapuczinamusic
|| Creek - Lust ||
Heather studiowała na the British and Irish Modern Music Institute (BIMM) w Manchester. Tam poznała Ciarę Doran. Dziewczyny, wraz z kolegami gitarzystami Benem i Ryanem założyły zespół, który początkowo nazywał się... właśnie Creek. Nagrali parę utworów, które leciały nawet w lokalnym radiu. Oprócz tego udzielali się na niezliczonych, drobnych, lokalnych imprezkach, zdobywając pierwszych fanów.
W 2014 zespół zmienił nazwę z Creek na Pale Waves, a do zespołu w miejsce poprzednich gitarzystów wchodzą Hugo Silvani (gitara solowa) i Charlie Wood (bass). Wg Heather nowa nazwa wzięła się od pewnego obrazu Jej babci.
Tu jeszcze nastoletnia Hev pięknie zaciąga po "północowemu", jak na prawdziwego Northenera przystało ( ͡º ͜ʖ͡º)