Aktywne Wpisy
wykop +41
Dzień dobry, Wykopie!
W dzisiejszym #wykopchangelog przygotowaliśmy dla Was kolejne poprawki! Tym razem są to:
1. Przy tworzeniu znaleziska pojawiał się problem z długimi linkami - gdy url był za długi, dodanie go na Wykop stawało się niemożliwe. Rozwiązaliśmy już ten problem, obecnie można dodać również i dłuższe linki. Pod warunkiem, że nie przekraczają 255 znaków. Będzie nam miło jeśli dacie nam znać czy jest lepiej? (ツ)
2. Testerzy aplikacji #
W dzisiejszym #wykopchangelog przygotowaliśmy dla Was kolejne poprawki! Tym razem są to:
1. Przy tworzeniu znaleziska pojawiał się problem z długimi linkami - gdy url był za długi, dodanie go na Wykop stawało się niemożliwe. Rozwiązaliśmy już ten problem, obecnie można dodać również i dłuższe linki. Pod warunkiem, że nie przekraczają 255 znaków. Będzie nam miło jeśli dacie nam znać czy jest lepiej? (ツ)
2. Testerzy aplikacji #
rales +77
KOCHANI WOŁAM WAS PO 3 MIESIĄCACH.
Równo 3 miesiące temu udałem się do chirurga zajmujące się również medycyną estetyczną na usunięcie 30. pieprzyków. Pieprzyki były umiejscowione przeważnie w okolicach szyi, twarzy, barków. Kilka na brzuchu, rękach, plecach, jeden na nodze.
PRZEBIEG I ROZMOWA
Lekarz dokonał obserwacji zmian, które chciałem usunąć. Ostrzegł mnie, że nie gwarantuje, że po którymś z pieprzyków nie zostanie "dziura" w skórze, albo że któryś się nie odnowi.
Po
Równo 3 miesiące temu udałem się do chirurga zajmujące się również medycyną estetyczną na usunięcie 30. pieprzyków. Pieprzyki były umiejscowione przeważnie w okolicach szyi, twarzy, barków. Kilka na brzuchu, rękach, plecach, jeden na nodze.
PRZEBIEG I ROZMOWA
Lekarz dokonał obserwacji zmian, które chciałem usunąć. Ostrzegł mnie, że nie gwarantuje, że po którymś z pieprzyków nie zostanie "dziura" w skórze, albo że któryś się nie odnowi.
Po
Wiem, że to wpis trochę na zasadzie "to ja dzwonię" ale kurde, wyżywać się na randomowych laskach za swoje życiowe nieszczęścia, brak powodzenia czy co tam jeszcze was boli to jebnięcie z przesunięciem i powikłaniami. No beka w #!$%@?. I o ile kiedyś czułem jakąś tam sympatię do takich ludzi, bo mi też czasami doskwiera samotność i ogólnie sam mam problem z nawiązaniem głębszych relacji, to jednak wszystko to, o co się żalicie sprowadza się do jednego: boli was, że nikt was nie chce. I to jest normalne, nikt nie lubi czuć się odrzuconym. Ale nienormalne jest to, co dzieje się z wami dalej. To hodowanie w sobie zawiści, obwinianie całego świata i plucie na wszystkie kobiety, poza paroma plusami na wykopie od podobnych wam, zupełnie nic wam nie da, oprócz tego, że coraz bardziej będziecie się pogrążać w nieszczęściu. Wy nawet nie staracie się ogarnąć. Nie staracie się szukać problemu i go rozwiązać, tylko obwiniacie wszystkich w koło. A ten jad, którym tak chętnie opluwacie innych najbardziej szkodzi wam i to nawet byłoby smutne, że tego nie widzicie, gdybyście nie zachowywali się przy tym tak żałośnie. A nie powiem, dosyć dziwiło mnie czemu tak często laski piszą że fajnie w końcu z kimś normalnym pogadać (tu trochę beka, bo do końca normalny nie jestem xd), ale wystarczyło kilkanaście minut przeglądania tagu i już wszystko jasne ¯\(ツ)_/¯ No ale nic, bądźcie sobie dalej małymi zawistnymi ludźmi, większe szanse dla tych normalniejszych ¯\(ツ)_/¯
#tinder
Ale myślałem, że to przynajmniej jakiś fantazyjny trolling, a to takie wysrywy ( ͡° ʖ̯ ͡°)