Wpis z mikrobloga

O cię #!$%@?, wszedłem na ten tag z gorących i już po chwili dostałem raka, a typ który przez ostatnie godziny (czy dni nawet chyba) wrzuca tu profile lasek tylko po to, żeby je wyśmiać zaserwował od razu przerzuty ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Wiem, że to wpis trochę na zasadzie "to ja dzwonię" ale kurde, wyżywać się na randomowych laskach za swoje życiowe nieszczęścia, brak powodzenia czy co tam jeszcze was boli to jebnięcie z przesunięciem i powikłaniami. No beka w #!$%@?. I o ile kiedyś czułem jakąś tam sympatię do takich ludzi, bo mi też czasami doskwiera samotność i ogólnie sam mam problem z nawiązaniem głębszych relacji, to jednak wszystko to, o co się żalicie sprowadza się do jednego: boli was, że nikt was nie chce. I to jest normalne, nikt nie lubi czuć się odrzuconym. Ale nienormalne jest to, co dzieje się z wami dalej. To hodowanie w sobie zawiści, obwinianie całego świata i plucie na wszystkie kobiety, poza paroma plusami na wykopie od podobnych wam, zupełnie nic wam nie da, oprócz tego, że coraz bardziej będziecie się pogrążać w nieszczęściu. Wy nawet nie staracie się ogarnąć. Nie staracie się szukać problemu i go rozwiązać, tylko obwiniacie wszystkich w koło. A ten jad, którym tak chętnie opluwacie innych najbardziej szkodzi wam i to nawet byłoby smutne, że tego nie widzicie, gdybyście nie zachowywali się przy tym tak żałośnie. A nie powiem, dosyć dziwiło mnie czemu tak często laski piszą że fajnie w końcu z kimś normalnym pogadać (tu trochę beka, bo do końca normalny nie jestem xd), ale wystarczyło kilkanaście minut przeglądania tagu i już wszystko jasne ¯\(ツ)_/¯ No ale nic, bądźcie sobie dalej małymi zawistnymi ludźmi, większe szanse dla tych normalniejszych ¯\(ツ)_/¯

#tinder
  • 5
@wankiel Trochę masz racji i też troche nie. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia więc wiesz. Ogólnie ten kraj należy do wiecznych malkontentów. Każdy powinien sobie siąść i pomyśleć czego chce od życia i co może dać w zamian. Zresztą imo lepiej żeby ten jad wylewał sie na portal ze śmiesznymi obrazkami niż ktoś miałby iść tłuc obcych ludzi na ulicy, napierd*lać żonę czy dzieci, chlać alko, brać twarde narko itd. :)