Aktywne Wpisy
drobne_na_taryfe +1212
Mam na parterze bloku takie ekskluziw prywatne przedszkole i kisnę zawsze z imion tych dzieciaków. Nie dość, że są Liam, Mia, Malika, Ruben, Nikolina, Andrea, Chloe (wymawiane tak, jak się pisze) to gurwa biega pośród nich mały, czarny jak smoła Bartek. xD
Anetkia +375
Jako kobieta rzygam już feminatywami. Jestem psychologiem a coraz częściej słyszę "czy psycholoszka już przyjmuje?" Jestem CZŁOWIEKIEM a nie człowiekinią, jestem gościem a nie gościnią. Jestem też OSOBĄ (rodz. żeński), mężczyzna powinien być "OSOBEM"? Do jakiej patologii to prowadzi.
#feminatywy #bekazlewactwa #logikarozowychpaskow #zalesie
#feminatywy #bekazlewactwa #logikarozowychpaskow #zalesie
Choć kiedyś srajbooka mało co nie kupiłem dla matrycy, ale na szczęście znalazłem della precicison taniej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Owszem Windows jest bezpieczny, ale co by nie było macOS / iOS jest bezpieczniejszy.
XDDDDDD
No no, jak #!$%@?
Podpisano, adwokat diabła mający macOS i linuksa ma macbooku
macOS do pracy i korzystania na co dzień, a Windows awaryjnie, gdyby naszła ochota w coś pograć. sam tak korzystam i jest w pytę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Droga zielonko, jak ja poznawałem pojęcie Endpointa to ty robiłeś jeszcze w pieluchy, także nie mierz wszystkich swoich miarą. Pozdrawiam :)
Tak, korporacje korzystają z Windowsa dla tego, że nie shackuje go byle Janusz xD. Dokładnie dlatego. Tak było, nie zmyślam. Wcale nie chodzi tu o pakiet office który nie jest kompatybilny z GNU/Linux i że taniej wyjdzie pc z windowsem zamiast maca. Tym